Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AP AP AP AP

Czy ktoś z was wystawia na Allegro używane ubrania?

Polecane posty

Gość AP AP AP AP

j.w. Jak wystawić na Allegro ubrania i czy taka sprzedaż opłaca sie?

Gość b676rbrb685
ja sprzedaje no jest rózne raz zarobisz raz wyjdziesz na 0 bo trzeba jeszcze opłacić wystawianie przedmiotu i prowizje od sprzedazy - mi tego na mc wychodzi 40-50zł

Gość b676rbrb685
ja sprzedaje no jest rózne raz zarobisz raz wyjdziesz na 0 bo trzeba jeszcze opłacić wystawianie przedmiotu i prowizje od sprzedazy - mi tego na mc wychodzi 40-50zł

Gość AP AP AP AP
Ale sprzedajesz wlasne ubrania, czy wyszukujesz w lumpeksach i wtedy sprzedajesz? I jak to wyglada- za ile kupujesz, za ile sprzedajesz? Mozna na tym sporo zarobic, czy traktujesz to jako dodatek do innej Twojej pracy?

Gość AP AP AP AP

Gość ja probowalam ale
nikt nigdy ode mnie nic nie kupil ;) Widocznie bylam zbyt szczera w opisie ;) Nie wyobrazam sobie jak na tym w ogole mozna by bylo zarobic ;) Ale niektorzy zarabiaja. Trzeba miec smykalke ;)

Gość AP AP AP AP
A co opisywalas? Bo ja mam kilka fajnych ubran na sprzedanie(wlasciwie moze 2 razy zalozone lub w ogole;) ), ale tez sie boje,ze nikt nie kupi. Sama nigdy nie korzystalam z allegro, wiec nie bardzo wiem jak to dziala. A musialam placic jakas prowizje czy cos takiego, nawet jak nie sprzedalas?

Gość alegrowiczkaaalkm
Ja wystawialam mase ciuchów i powiem tak: interes nieopłacalny. Na 100 ciuchów sprzedalam moze z 20scia. I to fajne ciuchy a za bardzo niskie kwoty poszly. Ogolnie nie polecam. Chyba ze masz ubrania malo noszone dobrych firm, ladne zdjecia a do tego jeszcze niska cena- to wtedy sprzedasz.

Gość alegrowiczkaaalkm
sprzedaje uzywane rajstopy :classic_cool:

Gość AP AP AP AP
Czyli nie oplaca sie? Kazdy inaczej mowi- jedni,ze to super interes, inni nie sa zadowoleni;)

Gość hasper
Jeśli faktycznie wystawiasz na Allegro, to zdecydowanie polecam po prostu zintegrowanie konta z Ogisem. Dla mnie to było mega ułatwienie z wielu powodów, ale przede wszystkim chodzi o to, że aukcje z Allegro wskazują ci wtedy na Ogisa całkowicie automatycznie. Jak dla mnie - super sprawa.