Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogumiła przemiła

BOLESNOŚĆ PIERSI - objaw obowiązkowy we WCZESNEJ CIĄŻY???

Polecane posty

Gość bogumiła przemiła

czy którakolwiek z Was nie miała takiego objawu w ciąży?

Gość Dosia30
TAk, to taka tkliwośc piersi przy dotyku.

Gość ja nie miałam wcale
żaden objaw nie jest obowiązkowy we wczesnej ciąży!

A ja jestem w ciąży ( 5 tydzień ) i strasznie mnie bolą. Ciężko się przekręcać w nocy z boku na bok. Wrrrrr

Wcale, ze nieobowiazkowy :P Mnie piersi zawsze przed miesiaczka kilka dni bolaly, a jak zaszlam w ciaze, to wogole nie bolaly - zdziwilo mnie to :)

ja mialam podobnie.zawsze tydzien przed @ mnie bolaly piersi,a kiedy zaszlam w ciaze to zaczely mnie dopiero bolec po terminie @.

Gość patsewnu
Mnie bolaly zawsze przed @. A jak zaszlam w ciążę to wyjątkowo baaaardzo bolały. Teraz jestem w czwartym miesiącu i bolą nadal...możę troche mniej, bo już mogę sobie bez stanika po domu pochodzić, ale bolą. I swędzą, bo rosną :|

Mnie tez czesto swedza. Kobietki, w ciazy nie wolno chodzic bez stanika! nawet spac bez! Polecam kupic sobie bez fiszbin i w takim chodzic.Polozna w szpitalu powiedziala, ze piersi sie "naciagna" podczas ciazy od wlasnego ciezaru no i mleka :P

Gość patsewnu
Nie strasz! :( Nie chce mieć po ciąży pępka między piersiami :(

To wloz czym predzej stanik :D Wiem, ze niewygodnie, ale po kilku dniach sie przyzwyczaisz, ba zrzyjesz nawet :D TYlko miej jakis na zmiane:D:P

Gość patsewnu
tak tak, też słyszałam, że powinno się spać w staniku...najlepiej sportowym, takim bez fiszbin. Ale jakoś mi do sklepu nie po drodze.... Ten zakup ciągle mam w planach...mam nadzieję, że do końca ciąży dotrę po niego do sklepu :)

No wiem, paranoja spac w staniku, ale jesli chce sie miec piersi anie nalesniki, to zapraszam po stanik hehe :)

ja w tym momencie(4 miesiac)mam miseczke DD to jak dojdzie do tego,ze beda jeszcze placki to juz w ogole super;)

ja jestem obecnie w 6 tyg ciazy i nie bola mnie piersi a przy pierwszej ciazy bardzo bardzo mnie bolaly,

Gość Dosia30
w drugiej ciąży piersi zazwyczaj o wiele mnie bolą i sa mniej tkliwe w porównaniu z pierwsza. własnie wczoraj o tym czytałam w książce.