Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NibySama całkiem sama

smaaaaa już chyba całkiem

Polecane posty

Gość NibySama całkiem sama

CZeść to ja... nie wiem co mam napisać.. za dużo tego jest i nie wiem od czego zacząć... Chodzi o to że w pracy wydaje mi sie (czuje to ) że kazdy mnie obgaduje, smieje się ze mnie. Ostatnio dołączyła do nas dziewczyna, która jest silniejsza ode mnie....psychicznie.. ja jestem bardzo wrazliwa i miękka. nie umiem odpowiedzieć jak ktoś cos do mnie ma... boję się z kimkolwiek rozmawiać bo nie wiem czy tio nie zostanie wykorzystane przeciwko mnie.. pogubiłam się już w tym wszystkim. Każdy mnie w pracy pogania traktuje mnie jak "przynieś wynieś.... "juz mówiłam wielokrotnie że nie zyczę sobie takiego traktowania ale na nic zdały sie moje słowa. CO MAM ROBIĆ?

Gość albingata
Przecież masz chyba jakiegoś szefa, któremu podlegasz personalnie. W zasadzie tylko jego polecenia powinnaś wykonywać, inni co najwyżej mogą cię tylko prosić o zrobienie tego czy tamtego. Bądź bardziej asertywna i głośno mów nie. Jeżeli struktura w pracy jasno tego nie określa, to każdy będzie Cię wykorzystywał i długo tak nie dasz rady. Może musisz pomyśleć o zmianie pracy.