Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hailie

Szara sukienka z HM.

Polecane posty

Gość jakajaka
a gdzie ona jest szara?? a tak swoją drogą mam duzo ubran z H&M i sa bardzo dobrej jakosci;)

Gość coś w temacie
dla wysokiej i szczupłej bardzo fajna!!!

jakajaka, dla mnie to ciemniejszy odcień szarego przynajmniej na tym zdjęciu. Nie czarny.

dobre dodatki i może byc całkiem fajnie :D też mam bardzo duzo ubrań z h&m uwielbiam ten sklep a co do jakości to czasami jest super czasami troszke mniej ale tam zawsze znajde coś fajnego i za małe pieniadze ;)

Dodatki zawsze się dopasuje :) Sama sukienki + buty nie wystarczą :D No nic, zobaczę jak będzie się prezentowała na żywo, w sklepie.

Gość __upupupup_

Gość llllllllllllllllll
od kiedy bedzie dostepna w sklepach?

Podobno od listopada, ale warto być czujnym już teraz i co jakiś czas zaglądać do hm:classic_cool:

Gość fajnaaaaa
fajna fajna, ja jestem w UK i dokladnie taka sama dzis mierzylam,ale nie kupilam sobie, bo zdecydowalam sie na inna, ale ogolnie ta jest oki :)

Powszechnie wiadomo że ciuchy z h&m wyglądają jak szmaty ale są wyjątki. Ta sukienka jest fajna ale obawiam się, że możesz się rozczarować kiedy zobaczysz ją na żywo

Różowa, jak tylko kolekcja wejdzie, zacznę poszukiwania (o ile faktycznie będzie we wszystkich sklepach h&m w Polsce - jak reklamowali). Wtedy zobaczę ją na żywo i porównam prezencję ze zdjęcia ze stanem faktycznym. Nie ukrywam, że cena też się liczy gdyż nie zapłacę za taką sukienkę więcej niż 100zł:o A obawiam się, może kosztować więcej:o

Gość podejrzewam ze bedzie
kosztowac co najmniej 150zl a w ogole zirytowalam sie ostatnio na h&m-widzialam na reklamie przepiekna krotka sukienke z zielonego aksamitu a w sklepie oczywiscie jej nie bylo, jak wiekszosci reklamowanych rzeczy:O

Gość podejrzewam ze bedzie
kosztowac co najmniej 150zl a w ogole zirytowalam sie ostatnio na h&m-widzialam na reklamie przepiekna krotka sukienke z zielonego aksamitu a w sklepie oczywiscie jej nie bylo, jak wiekszosci reklamowanych rzeczy:O