Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

result

mam dosyc rodzicow

Polecane posty

Gość a co sie stało sie
💤

moja sis 20 lat wyszla do kolezanke wypila piwo i ze juz jest pijaczka i zulem, jej chlopak ze siada po pijanemu za kierownica, a ze moj chlopak bedzie mnie bil po pijanemu

Gość a co sie stało sie
a Ty ile masz lat? to masz dosc rodzicow czy siostry?

rodzicow ja mam 18, moi rodzice sa jacy przewrazliwieni na tym punkcie

Gość tamtam.tamtam
kochana , spokojna glowa - ja mam 24 i dzis mialam sobie jechac wieczorem do centrum spotkac sie z kumpelami, ale nie zadne popijawy tylko na spokojnie bo mialam jechac autem, a mama powiedziala: a dokad dokladnie jedziesZ? ja mowie : tam i tam . a ona: cooo?? na najgorsza ulice sie wybierasz!! tam jest tak niebezpiecznie!! a ja mowie: no tak, an pewno mnie zabija. poszlam sie ubierac , zakladam buty a tata mnie wola i mowi: chodz tu nas przepros za to co powiedzialas, a ja mowie: za co? ze mnie zabija? a on: nigdzie nie jedziesz!!! zero szacunku!! zostajesz w domu. a ja stoicki spokoj: prosze, kluczyki. i poszlam do siebie do pokoju. 0 nerwow.

wlasnie nie potrafie byc taka spokojna. ale po co gadac takie glupoty na temat alkoholu. ja zadko kiedy pije, ale jak wracam z imprezy to rano tata zawsze wchodzi do pokoju i wacha czy nic nie pilam, co mu to da?

Gość tamtam.tamtam
dodam ze skonczylam studia, pracuje w 2 miejscach na stale i w 1 dorywczo. nie pije, nie pale. dobrze sie zawsze uczylam, zero problemow wychowawczych. ale chowana pod kloszem. juz mi sie nawet klocic nie chce. poczekam sobie spokojnie jeszcze troche... i sie wyniose.

Gość tamtam.tamtam
no cchca miec kontrole. boja sie ze mozesz sobie krzywde zrobic. ze dziewczyny nie powinny pic.. chcieliby zeby wasi partnerzy tez nie pili. itp itd...

ale jak im wytlumaczycz ze czasy sa takie ze teraz na imprezie kazdy pije. w szczegolnosci 19 letni chlopak.

Ja od zawsze błąkam się nocami po mieście :classic_cool:. Ostatnio matka ponownie zaczęła swoje wywody, że mnie zgwałcą i zabiją. Powiedziałam jej na to, że najwyżej i w razie takiego wypadku na grobie maja mi wyryć 'Bóg tak chciał'. Mogliście słyszeć jej wrzaski, heh...

Gość tamtam.tamtam
juz im tego nie wytlumaczysz... w ich czasach chlopaki nie pili jak wychodzili z dziewczynami. dziewczyny w ogole alkoholu nie braly do ust. tak juz bylo.... ze wszyscy pija to nie argument bo zaraz ci powiedza ze ty nie wszyscy, ajak twoj chlopak jest jak inny to lepiej poszukaj wyjatkowego. zawsze maja rozne takie odpowiedzi... ale postaraj sie ich zrozumiec. moze rzeczywiscie sie martwia ze po alkoholu obudzi sie w nim agresja...

tylko ze jestem z nim juz prawie 3 lata i jakiejs agresji nie bylo. wmawiaja sobie jakies glupoty