Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szakira1983

biust

Polecane posty

Gość kkkkaoosooo
Ostatno tu gdzies czytałam że jakaś panna piła nasiona czarnuszki i niby powiększył jej się biust a stosowała ją w zupełnie innym celu.

Gość kkkkaoosooo
Nie zaszkodzi spróbować bo ja nie mam pojęcia jak to smakuje i z czym to sie je:) A do jakiego rozmiaru chcesz powiększyć?

Gość kkkkaoosooo
to całkiem przyzwoicie bo już myslałam że z A marzy ci sie D ;) No to życze wytrwałości w piciu i żeby odniosł zamierzony efekt:)

Gość cycaty babsztyl
a co znacie na zmniejszenie oddałabym wam dziewczyny kawałek ;)

Gość kkkkaoosooo
no to spróbuj z tą czarnuszką może będzie bardziej przyswajalna od tej kozieradki bo nie wydaje mi się żeby wcieranie cos pomogło. Zażywac tez możesz jakies tabletki z fitoestrogenami , wydaje mi sie że tez mogą pomóc.

Gość kkkkaoosooo
Na przykład Soyfem, Menofen. Musiałabys się w aptece popytać.Bo ta czarnuszka tez zawiera fitoestrogeni i to one powoduja powiększenie biustu.

Gość wiekszee piersi
Zapraszam na forum Większe Piersi - tam sporo ziółek przetestowałyśmy : http://wiekszepiersi.phorum.pl/ Ale najpierw posłuchajcie bestbra - duzy biust czy mały, od stanika się wszystko zaczyna :)

Gość kkkkaoosooo
no tak ale one zawieraja te fitoestrogeny a to właśnie one działają cuda ;). Jak czarnuszka też nie posmakuje to zobacz z tymi tabletkami .

Gość wiekszee piersi
Założenie konta to minuta, a ja przecież nie będę Ci kopiować całego forum :P

Gość kkkkaoosooo
Kobiety w okresie menopauzy zażywają je bo mają za mało estrogenów w organiźmie a u ciebie podniesienie estrogenów spowoduje powiększenie piersi.To sa tabletki ziołowe , nie zaszkodzą ale zrobisz jak uważasz .

Gość hehedfs
Kurna, co za lenistwo... jedna radzi, jak skutecznie zadziałać tylko stanikiem, druga podaje adres forum, ale ciężko w linki klinkąć i postudiować parę minut, najprościej chcieć podsunięcia pod nos i nakarmienia łyżeczką :o

przyznaje ,nie chec mi sie,:) ale na to jest forum, jak ktos zna sposob niech pisze:) podobno masaze tez duzo daja

Gość wiekszee piersi
Ktoś, kto zna sposób, napisał. Ziół i ich mieszanek, jakie przetestowałyśmy jest sporo, nie na każdą dziewczynę działa to samo. Podobnie z masażami, ćwiczeniami (niektórym wystarczy efekt optycznego wyeksponowania) czy stanikami (bywają przeszczęśliwe po zmianie 70A na 60DD bo biust im się po tym wystarczająco poprawia, ale są i takie, którym to nie wystarcza). To jest wiedza zawarta w kilku tysiącach postów na forum, w nie wiem ilu wątkach o efektach, a ty chcesz, żebym Ci to streściła w pięciu zdaniach? No litości!

Gość kkkkaoosooo
Nie zażywałam ale poszukaj sobie tu na forum tematu o powiększaniu piersi i zobaczysz że inne zażywały właśnie takie tabletki z tymi fitoestrogenami i widziały różnice.

Gość kkkkaoosooo
Ostatnio trochę się odchudzałam i niestety biust mi się też odchudził ale już wróciłam do formy:o, więc juz nie muszę niczego zażywac choć miałam w planach:)