Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość y4w3

co to może być?

Polecane posty

Gość y4w3

1,5 miesiąca temu zauważyłam że u wejścia do pochwy mam żółty bąbel, nie za duży, bąbel ten nie znika, co to może być?martwię się....

Gość y4w3
w czwartek idę do lekarza, ale już teraz szukam porady na forum

Gość wowol
i co czekałas 1,5 miesiaca? jezu

A ty z wszystkim do lekarza od razu latasz ? Z kazdym pryszczem wowol ? Nie strasz dziewczyny jak nie ma powodu ! To prawdopodobnie zapalenie mieszka włosowego, może to być też wynik wyziębienia miejsc intymnych. JEDNAK DO LEKARZA IDZ NIECH CI MASC Z ANTYBIOTYKIEM PRZEPISZE I DAJ ZNAC :) I głowa do góry to nic takiego:)

Kto powiedział, że ją straszę. Tylko radzę bo raczej wróżkami tu nie jesteśmy co to może być.

Gość ojojojojojoj
pokaz zdjecie to ocenimy co to takiego :)

MyniaK ....jasno napisałam : " A ty z wszystkim do lekarza od razu latasz ? Z kazdym pryszczem wowol ? ..." WOWOL - CZYLI TO BYŁO DO TEJ OSOBY. Ale jak to mówią : uderz w stół, a nożyce się odezwą :)

Gość nie mieści mi sie w oku
hh submag najpierw zwracasz wowolowi z wysyła kaske do lekarza a potem sama piszesz.... JEDNAK DO LEKARZA IDZ NIECH CI MASC Z ANTYBIOTYKIEM PRZEPISZE I DAJ ZNAC to jak mam rozumiec ze ze wszystkim sama do lekarza latasz? eh zal

MYSLE ZE y4w3 JUZ WIE CO MA ROBIC. :) GŁOWNIE CHODZI O TO ZEBY OD RAZY NIE LATAC DO LEKARZ. POCZEKAŁA MIESIAC NIE PRZECHODZI MOZNA ISC. MOJE ZDANIE. BARDZO PROSZE CZEPIALSKICH TYPU "nie mieści mi sie w oku" I WYKAZANIE MINIMUM ZŁOSLIWOSCI A MAXIMUM INTELIGENCJI PODCZAS CZYTANIA. Jesli czegos tu zal to tylko tego ze zamias poradzic dziewczynie ( i na tym sie skupic czepiasz ie mnie)