niedobra21 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Hej kobietki :) mam pytanko otóz po dłuższej przerwie znów zaczęłam brać tabsy. Okresu dostałam w sobote ale były to tylko takie plamienia z krwia, ja tak zawsze mam przed okresem, a potem na drugi dzięn juz był porządne krwawienie. I chiałam się dowiedziec czy dobrze wziełam ta tabl, czy nie za wczesnie??Może powinnam wziaśc ja wtedy kiedy juz normalne krwawienie było??Dodam że wzielam ja w sobote 0 16.30 a obudziłam sie rano i już była normalna miesiaczka Pomóżcie kochane jeśli cos wiecie w tym temacie Nie pozwólcie abym się martwiłla:(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 dobrze wziełaś, nie martw sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vfghnyty Napisano Wrzesień 23, 2009 Miałaś jakieś skutki uboczne po odstawieniu tabl? ja chcę odstawić ale boję się co będzie sie dzialo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedobra21 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 ja nie miałam zadnych skutków odstawienia:)) w ogole mercilon bardzo dobrze na mnie dziala, jedynie libido spadło:(( i okres od razu po odstawieniu miałam normalny pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poziomkowa1987 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 dobrze wzięłas :) bo to w zasadzie baz większej różnicy, ja jak nie biorę tabletek to w ogólen nie mam okresu nie no mam ale np z półroczną przerwą :) taka moja uroda i mojej siostry tez w kazdym razie tabletke mozna wziąć kiedykolwiek tylko dla ogrganizmu "wygodnie jest" żeby wpasować się w naturalne cykle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach