Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgaerfg

oral z połykiem

Polecane posty

Gość fgaerfg

do kobiet które to zrobiły (bądz gdy tylko spuscił sie wam do buzi) - jakie sa wasze wspomnienia po tym gdy wasz partner pierwszy raz wam wystrzelił do buzi?? jakie to było uczucie?? panowie, co czujecie gdy wasza partnerka połyka waszą spermE??

Gość Warijatkaja
Kocham połykac.Chociaz czasem to łykanie spermy jest jak połknięcie pasty do zębów.Nigdy nie wiem czy się po tym nie porzygam;)

Gość proszczoczek
ja to lubie nie zawsze smakuje ale to lubie;p

Gość eeyorek
nie smakuje mi wcale- łykam dzielnie jak dziecko lekarstwo- wiem że podoba się to facetom a ja lubie widzieć to ich zadowolenie w oczach. W miłości jak na wojnie- jakieś straty muszą być. Z drugiej strony lepiej połknąć niż znieść wytrysk na twarz. Nienawidzę zapachu spermy- od razu bierze mnie na wymioty. Nie powstrzymałabym sie wtedy... Przełknąć, umyć zęby albo ewentualnie dyskretnie czymś popić i sprawa załatwiona

Gość rqe5t
ale jak to było gdy pierwszy raz połykałyscie sperme??

Pierwszy raz? Przed - Byłam strasznie przerażona. Po - stwierdziłam, że nie taki diabeł straszny jak go malują :P

Gość jak ziarna z dyni
i generalnie zależy co facet jada... nie polecam lubiących czosnek i cebulę...

Gość gjdf
sa tu jeszcze jakies kobiety?? i mezczyzni????????;>

Gość spermarrrrrr
czasem gorzka czasem slona, nie stworzona do polykania bo za gesta, musze miec cos slodkiego do popicia zawsze, z rana mdli mnie po tym.. ale polykam bo mniej balaganu

Gość manager
Tu masz -> www.audio.bloog.pl

Gość Gustlik
Nie wiem jakie to uczucie finiszowac w buzi bo nie spotkalem do tej pory dziewczyny ktora miala by ochote possac z polykiem - choc bardzo bym chcial

Gość rtgd
własnie - faceci, dlaczego sprawia Wam to taka satysfakcję gdy kobieta połknie Wasza sperme????

Gość spike spike
Dlaczego? To jest trudne do wytłumaczenia - czuje ze jest moja, bardziej mi zalezy.

Gość ja powiem tak
jak któraś to lubi niech pije nawet litrami ....ja osobiście nie lubię 2 razy sie zdarzyło że doszło do wytrysku w buzi bo partner się zapomniał wiedząc że ma tego nie robić... zaraz wylądowałam w łazience z odruchami wymiotnymi co nie było miłe na szczęście mój kochany to rozumie i nie wymaga tego ale nie rozumiem jak dziewczyny które robią to wbrew sobie tylko dlatego że ich partner tego wymaga a nie daj boże szantażuje emocjonalnie