Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuska81

do mam chłopców w wieku 2-3 latka

Polecane posty

mam taki problem z synkiem od pewnego czasu jak sie budzi na nocna sikane(bardzo duzo pije w dzien) jego siusiak jest bardzo zdrętwiały , az tak ze On strasznie płacze i nie jest w stanie sie wysikac czy to normalne przy dluższym przetrzymaniu moczu - bo chyba bardzo go boli ja miałam kiedys problemy z moczowodami i planuje w czwartek isc z tym do lekarza , ale chcialm sie jeszcze poradzic innych mam ...

mój jest starszy ale jak był w tym wieku miał to samo, nawet teraz czasami mówi,że go boli jak sika po całej nocy :)

mój ma 20 miesiecy (jutro nam stuknie ) bez pieluszki śpi juz pare miesiecy , ale dopiero teraz nam sie to zdaza i to od około 2 tyg - kurcze strasznie mi go szkoda , bo jak na to patrze to azmnie dreszcze przechodzą - i sie broni przed sikaniem , boje sie zeby nie przetrzymał :(

Gość a może ma jakieś bakterie
w moczu i dlatego płacze bo go boli. Zrób mu badanie moczu i posiew, jednak najlepiej poradzić się lekarza.... mam córeczkę i kilkanaście dni temu też nie chciała sikać a jak już to w płaczem... diagnoza zapalenie dróg moczowych do tego leukocytów 30!! furagina działa cuda

no własnie kolezankami mówila ze furagina jest dobra - ale moczopędna i teraz jej mały (3latka) moczy sie w nocy , nie kontroluje nocnego oddawania moczu , myślicie ze przy tym bede go musiała ubrac w pieluszke ? jak widzi pieluszke to tez płacze i juz jej nie chce : ale zrobie badania - dziekuje ślicznie z odp :)

Gość 3 po 3
mój syn 2,5 roku nie sika w nocy, a rano długo go nie trzeba namawiać. Sam biegnie do łazienki

ale mój tez nie sikał przez całą noc , spał bez pieluszki i nie chciał od jakiegoś czasu tak ma ze budzi sie w nocy z zdrętwiałym siusiakiem i płacze wiec go boli , myślałam ze chce siku i dlatego tak sie dzieje - i chiałam zapytać mój bez pieluszki chodzi odkąd skonczył 13 miesięcy - teraz ma 20 i dopiero teraz mamy taki przypadek no nic i tak ide do lekarza , zrobie badania i sie dowiem czegoś , a moze to hmm normalne nie wiem nawet jak szukac w necie jak nazwac ?