Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a dlaczego zaraz

Niech mi ktoś powie coś konstruktywnego

Polecane posty

Gość a dlaczego zaraz

błagam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😭 Wxzoraj fryzjerka zrobiła mi krzywdę raz, obcięciem, potem ja sobie sama zrobiłam drugi raz, farbowaniem, a teraz mam zaraz isc do pracy! Ja się nie nadaję do pokazania ludziom! Niewch mnie ktoś powstrzyma przed zadzwonieniem do szefa i zrobienia z siebie idiotki psychicznej, bo fizyczną ułomnosc już widac. Chcę zadzwonic i powiedziec ze nie przyjdę bo brzydjko wygladam. i tak przez około miesiac. Urlopu nie mam, mogę tylko na bezpłatny. Ratujcie! Napiszcie mi coś, zebym spojrzała na to z humorem, bo jak go zwykle mam, tak mnie teraz opuscił. 😭

Gość są w sprzedaży bardzo
twarzowe i modne papierowe torby ekologiczne wytnij otwory na oczy i mozesz popylać do pracy :classic_cool:🖐️)))

Gość pisz wypowiedzenie
i pod żadnym pozorem nie wychodź na ulice, musisz załatwić sobie kogoś, kto ci będzie zakupy do domu przynosił. Trzymaj sie jakoś, łączymy sie z toba w bólu.

Gość a dlaczego zaraz
Nie mam urlopu na żądanie!!! W dodatku pracuję z ludźmi, bardzo krytycznymi ludźmi. Włosów mi nie przedłuży zresztą!! 😭 Torba ok, chyba kupie po drodze. I tak caly miesiąc.....w tej torbie... zamkną mnie u czubków jak nic 😭

Gość a dlaczego zaraz
Dobra, wychodzę!!!!!! 😭 Trzymajcie kciuki, żeby im zama wszystkim na oczy padła, zeby ich bolaly od komputera albo TV, żeby oślepli na miesiac, albo coś w tym stylu.... Żebym stała się niewidzialna 😭 🖐️

Gość zmiana ludziom się podoba
i zobaczysz, że w pracy spotka cię dziś dużo komplementów, że dobrze wyglądasz z o b a c z y s z!!! :-) tylko się usmiechaj - z usmiechem każdy jest ładniejszy i wejdź do pracy z postawa i miną jakbyś wczoraj wróciła od najlepszego kreatora fryzur w Paryżu - to podziała, zobaczysz.

Gość a dlaczego zaraz
No i ostatnia osoba miała racje. Ale zakłamanie, tfu.......... Ale przeżyłam jakos.

Ty to chyba na pół etatu pracujesz skoro tak szybko wróciłaś? I jak - fryzurka się podobała ? ;-)

Gość a dlaczego zaraz
Nie, tylko dziś wcześniej tak wracam, ale trzy inne dni siedzę bardzo długo. A fryzurka się podobała, obiektywnie moze i mnie też by się podobała, ale nie z moja twarzą 😭