Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale sie narobiło

antykoncepcja po, a teraz spóźniający się okres...

Polecane posty

Gość ale sie narobiło

W tym miesiącu 5 dni okresu wzięłam antykoncepcje po, a teraz okres spóźnia mi się już 4 dzień. Najlepsze jest to że jestem prawie pewna że tabletka mi pomogła, ale boje się o inne razy kiedy była tylko prezerwatywa. Nie było z nia żadnych problemów i w ogóle jesteśmy ostrożni ale... Teraz już sama nie wiem, Bo teraz się stresuje i to też mi pewnie może blokować okres.

Gość epsonka
kiedyś mi pani ginekolog powiedziała, że to działa tak jakbyś wzięła na raz garść tabletek antykoncepcyjnych- zatem nie świruj, normalne , ze organizm wariuje.

Gość przeczytaj jeszcze raz co
napisałaś i przetłumacz na polski

Gość ale sie narobiło
no jeszcze była podróż 1500km 5 dni temu i nieprzespane noce. Ale najbardziej wkurza mnie to że ja wcale nie chce uprawiać tego seksu i tylko robie to dla chłopaka, najchętniej to bym poczekała do ślubu. CHyba normalnie znienawidze takie zbliżenia. Chciałabym mieć chłopaka który nie lubił seksu przynajmniej narazie, ale czy tacy istnieja.

Gość ale sie narobiło
tak, napisałam w 5 dniu cyklu wzięłam te tabletke, już było po okresie bo mam krótkie. Chodzi o to że to było dawno i nie wiem czy ona jeszcze jakoś wpływa na organizm. Zazwyczaj mam 27-28 dni cykl teraz już 32 dzień i nic

Gość chyba nie ma czym się martwić

Gość przede wszystkim to
Postinor ma wielkie stężenie hormonów i na pewno cykl nieźle ci rozregulował i na następną miesiączkę możesz czekać nawet 2 miesiące. Po drugie brać tabletkę PO w 5 dniu cyklu, to nieco bez sensu, bo to raczej nie są dni płodne. Po trzecie, nie musisz się z nikim kochać (czy uprawiać seksu jak to okresliłaś) jeśli nie masz na to ochoty. Skoro chłopak tego nie rozumie, to zmień chłopaka. Bo on cię nie kocha tylko gwałci.

Gość ale sie narobiło
właśnie czasami mam takie uczucie że daje się gwałcić:/ Gdybym wiedziała że te tabletki anty. po są szkodliwe to bym się zastanowiła. A to już 3 w moim życiu... :/ Niestety ciężko znależć chłopaka który przeżyje bez seksu:/ bo ja już nie należe do nastolatek a chłopacy po 25 roku życia to chyba nie mogą żyć bez seksu. Albo ja mam takiego pecha.

Gość szukaj chłopaka w kościele

Gość postinor nie można nazwać
tabletkami antykoncepcyjnymi. To tabletka awaryjna kiedy inne metody antykoncepcji zawodzą. Przecież chyba znasz inne zabezpieczenia. Chłopak nie używa gumek? Woli, żebyś wyłącznie ty brała odpowiedzialność za ewentualną ciążę? Gratuluję wyboru chłopaka!!! I wierz mi - chłopak jak kocha, to poczeka aż ty również będziesz miała ochotę na seks. A ten twój chyba wyłącznie w celu seksu się z tobą spotyka :(

Gość ale sie narobiło
no seks uprawialiśmy z prezerwatywą, ale 2 razy na przeciagu 5 miesięcy zdarzyły się stosunki przerywane, i ja wolałam się nafaszerować hormonami niż ryzykować, szczególnie iż to było zagranicą i te pigułki można dostać bez recepty i za 7 euro. Żałuje że tak robiłam, że się zgodziłam na ten seks, w ogóle nie miałam ochoty byłam sucha tam, i przerażona w głowie tym jak to może się skończyć. Wiem że ryzyko zajścia w ciąże podczas uprawiania seksu z prezerwatywą jest duże. Szczególnie że raz mi się zdarzyło w dni płodne i fiksuje. Boje się. Koniec z tym. juz sobi eobiecałam że następny raz będę uprawiać seks z moim mężem gdy będę chciała założyć rodzinę a dziecko będzie radością. Jak mnie rzuci to trudno i inni też. Najwyżej zostane sama

Gość ale sie narobiło
zaczęła mi spadac temperatura więc chyba będzie okres a ciąży prawdopodobnie nie ma skoro spada. Ale swojej decyzji nie zmienie, najwyżej będę starą panna skoro faceci tylko o seksie myślą. już mam dość tych stresów