Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzaca nic

wesele w Łodzi -w co sie ubrac??

Polecane posty

Gość niewiedzaca nic

dziewczyny nie śmiejcie sie ale jestem z dalekiej prowincji... i niewiem w co sie ubrac jadac na wesele do Łodzi. jaka tam jest moda? czy długie eleganckie suknie do ziemi? czy krotke troche letnie ? powiedcie bo niechce sie odrozniac i głupio czuc

Gość xcfezx
to jedziesz do łodzi czy do mediolanu na to wesele? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość damesska
tylko nie zakladaj zadnych bolerek i sukeinek tpu bialy gorset bordoa spodnica;]... napisz jaka masz figure ile masz lat jakie wlosy wtedy bedzie mozna cos doradzic:)

Gość
o czizas, padlam:D:D:D

inaczej niż na wesele w wawie, bo wyjdziesz na snobkę, ale też i nie tak, jak na wesele w gąskach, bo zrobisz wieś ogarnij się, przejrzyj kolekcję d&g, nie trać czasu polecam białą długą suknię z trenem

Gość to zabawne ja tez
rok temu jechałam do Warszawy na komunię jestem z tzw. prowincji, ale nie mam kompleksów uroczystość, znaczy ubrałam się w sukienkę elegancką, ale nie wyzywającą i co sie okazało? cała rodzinka z Warszawy na tę komunię ubrała się w uniformy jak do biura :-D i wszystkie panie też miały garnitury ciemne biurowe ze spodniami ja byłam jedyną osobą ubrana elegancko w sukienkę, reszta wyglądała jakby na komunię wyskoczyła na chwilę z biura :-D a jak dotarlismy na przyjęcie, duże przyjęcie, ale w domu to wszyscy, łącznie z przyjezdnymi, któzy tam nocowali tydzień przebrali się w dresy i w takim stroju odbywali to uroczyste przyjęcie :-D w sumie było fajnie, tylko ja żałowałam że nie wzięłam ze sobą dresu :-D czasem można się zdziwić :-)