Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colina

w mojej glowie jest tylko mysl o 3 dziecku, pragnę go bardzo!

Polecane posty

Gość to se zrób
to w czym problem ????????

Gość colina
myslisz ze to tak latwo? kurcze nie tak prosto trafic w ten odpowiedni moment :(

Gość a co w tym trudnego
?

Gość no to bardzo ubogie
to twoje myślenie skoro w głowie jest tylko dizecko.:o

sa dwa wyjscia. albo sie zdecyduj albo staraj sie nie myśleć o tym za często aż samo przejdzie :P

Gość colina
Ale wiem że mi nie przejdzie :D, A ty Mamani nie chcesz 3ciego? :)

Gość MaMani do 25go roku
zycia bedzie miała czworo

nie :) narazie mnie jeszcze nic nie dopadlo choc przyznam ze obawialam sie ze bedzie tak jak po 1 porodzie ze po jakims czasie poczuje ze chcialabym... ale nie chce nie chce nie chce :D Mam cudowne maluchy i powoli już zblizam sie do "konca pieluch" za nic nie chce kolejny raz tam wracać!!!!! :D:D:D

Gość colina
a skad ty to mozesz wiedziec ile mamani bedzie miala dzieci? Jak ma tylko warunki to ja nie widze w tym nic zlego! :P

buu to juz sie nie wyrobie :( chyba zebym jutro zaszla i urodzila blizniaki :D:D:D:D

Gość colina
to sie staraj :) kurcze jak ja pragne tych 2 kreseczek, a wlasnie mam @ :(:(:(

Gość MaMani do 25go roku
MaMani ja cie podziwiam, taka jestes młoda, 2 małych dzieci, a jednak tyle pogody bije z twoich wypowiedzi, nigdy nie przeczytałam ze zmarnowalas sobie mlodosc itp. naprawde wielki szacunek dla ciebie, ze tk dobrze sobie radzisz

a w jakim wieku masz tą 2? Ja nie chce i nie mam zamiaru się starać i niestarajac tez nie mam zamiaru :P :D:D:D

Gość Olaa**
Mamani udało Ci się, bo masz chłopca i dziewczynkę. :-) Planowałaś płeć czy udało się po prostu ? W jakim miesiącu urodziłaś syna a w jakim córkę ?

Bo sobie nie zmarnowalam... choć i tak 90% użytkowniczek kafeterii wie lepiej niż ja co zrobilam :D:D

nie planowalam... mialam nadzieje? (nie wiem czy to nadzieja ale jakos myslalam) ze beda dwie dziewczynki :D ale przekonalam sie ze synusie są "fajne chlopaki" ::D:D córka kwiecien synek wrzesien

Gość colina
u mnie jest 2 lata roznicy :) jakby sie udalo byloby kolejne 2 :)

no to życze powodzenia bo ty chyba jesteś zdecydowana na 1000 procent :)

colina, są przecież kalkulatory dni płodnych. Trochę trzeba je traktować z przymrużeniem oka, ale mi pomogły, pierwszy miesiąc starań było pudło, a w następnym już się udało. Jeśli chcesz mieć dziecko, to nie oglądaj się na nikogo. Mam 35 lat, syn ma 14, córka 3.5, a teraz jestem w ciąży. Tak chciałam i tak mam. Powodzenia, za miesiąc pewnie się uda:)

Gość napewno bedzie wpadka
MaMani nie mów nigdy nie, moja koleżanka ma 4, też miało być dwoje,

a ja mam dwójkę i cholernie boję się , że będzie trzecie. zabezpieczam się, ale wiadomo, jak jest. Też, tak , jak Mamani kocham swoje maluchy, ale trzecie może za 10-15 lat bym chciała. Ja cię podziwiam colin. Już , jak mam dwójkę, nie mogę się nigdzie wybrać sama z mężem, nie mam czasu na nic. non stop tylko pranie, gotowanie, prasowanie , sprzątanie....i tak w kółko. muszę i mam nadzieję od tego odpocząć. poza tym mamy tylko 2 pokoje, kuchnię i łazienkę. już jest mało miejsca...Colin musisz mieć mega grzeczne dzieci, albo sama nie wiem co, że decydujesz się na trzecie - naprawdę wielki szacunek dla Ciebie. Mamani przepraszam, że pytam, ale jak się zabezpieczasz przed wpadką? ja biorę tabletki, a i tak mam schizy...

Gonia juz Cię dawno "nie widzialam" :D:D:D tabletki gumki i wieczorna modlitwa :D:D:D a tak serio to przez ostatnie lata troche dowiedzialam się o niektórych rzeczach i doszlam do wniosku ze z losem się nie wygra. Jak coś się uweźmie to ci gumka peknie, tabletki niezadzialają i bedzie dziecko... trzeba mysleć pozytywnie :)

Gość askaaasss
Ma Mani ile rodzilas pierwsze dziecko a ile drugie? Nie bałas sie drugiego porodu? jak to jest naprawde podobno drugi jest lżejszy jak uc cibe bylo.

Gość colina
a ja mam nadzieje ze moze jeszcze w tym miesiacu sie uda, no jestem zdecydowana na 100000000%, tylko chcialabym zeby to bylo juz, my mamy 3 pokoje, kuchnie, i lazienke, blizniaki tez moglyby sie zdarzyc bo w rodzinie kilkoro takich jest 🌼 chociaz zawsze chcialam miec 2 dzieci, maz 3ke, a mi sie odmienilo i chce trzecie :classic_cool:

Gość colina
Ja 1 mialam cesarke 😭 nie polecam, 2 rodzilam normaalnie bez znieczulenie :classic_cool: i jak bozia da 3 to tez chcialabym urodzic normalnie 🌼

Mania 14 godz i dostalam kroplówke bo nie mialam rozwarcia (tzn bylo male i nie chcialo postepować) Mlody... poszlam na ktg i mi powiedzieli ze rodze. Nic mnie nie bolalo i nic nie czulam podobno mialam rozwarcie. Z braku sali do rodzinnego musialam troszke poczekac. Wypelnilysmy z praktykantkami rozne papierki dotyczące malego i ciązy itd. Jak sie salka zwolnila to weszlam i urodzilam... :D:D:D:D w sumie trwalo to z 15-20 minut- Przebicie pecherza skurcze parte i po sprawie. Nie balam sie porodu. Bylam naiwnie nastawiona na to ze wszytsko napewno bedzie dobrze bo przeciez nie moze byc inaczej... ale z czasem życie zweryfikowalo moje wyobrażenia na ten temat i miedzy innymi dlatego już 3 nie chce... koszmarnie się boję!

Gość colina
Ja nie rozumie tych kobiet które chcą cesarkę na życzenie, ja nie miałam wyjscia! :( 2 urodziłam normalnie, bóle 8 godzin, sam poród 20 minut :) Nie powiem że nie boli, ale zapomina sie tak szybko jak szybko widzi sie uśmiech swojego maleństwa 🌼

ja też rodziłam siłami natury. porody raczej lekkie i szybkie - pierwszy, 4 godz 30 min drugi godzinę. ale to nie znienia faktu, że trzeciego dzidzusia nie chcę i modlę się żebym go narazie nie miała. Colina a ty pracujesz, czy tylko wychowujesz dzieci? no i dacie radę finansowo z trójką? u nas byłoby kiepściutko z tym. mamani ja też wieczorne modły uprawiam co by plemniki męża Pan Bóg wyzabijał:):):) Mamani a ty pracujesz?