Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fleflee

kolczyki ode mnie

Polecane posty

Gość aukcja ladna
przejrzysta stronka, dla mnie moze byc. cena - kolczyki wygladaja badziewnie, wybacz.. popracuj nad loopami bo sa krzywe i nieestetyczne. ja bym za nie dala najwyzej 6 zl.

Gość fe flee
Dziękuję za opinię. nie będę polemizowała co do estetyki wykonania, bo zaraz 10 kolejnych osób będzie się krzywić. Mi się podobają i uważam, że są warte swojej ceny, prawdopodobnie gdybym korzystała z samych koralików za więcej niż 8zł bym tego nie sprzedawała, jednakże wykonanie filcowych kulek zajmuje trochę czasu i jest bardziej twórcze i warte tej ceny a nawet większej. Cieszę się, ze wygląd aukcji jest ok, bo obawiałam się, ze może czegoś w niej brakuje.

Gość shot11114
Spoko są. w końcu to hand made. Cena przystępna. Ja zwracam uwagę na koszty wysyłki, za duże-aukcja odpada.

Gość emsqpIQ
filc to beznadziejny materiał na kolczyki. wolałabym juz te "tanie" koraliki albo jakies metalowe, te wyglądaja jakoś tak jakby byłyużywane, zniszczone, niechlujne

Gość el szaffa
Halo, to jest kafeteria czy krytykoferia? Filc robi zawrotną karierę ostatnio, dlatego pierwszy plus za materiał. Brawo też za kolory, szczególnie ten amarant. Broszka wymiata, widuje się naprawdę brzydsze. Brosze twórz proszę ;)

Gość ljakjhjd
Popatrzcie sobie w zagranicznych sklepach jak filcowe ozdoby mocno się trzymają i jakie ceny mają. Pewnie nie każdemu to odpowiada ale znajdą się też i amatorki filcowej biżuterii. Kolczyki są ladne, szcególnie te w intensywniejszych kolorach , bo te biale takie mdłe ale jakas pani zima na pewno wygladala by w nich ładnie.

Gość fleflee
Zauważyłam, że takie zwyczajne kolczyki ze szklanych czy nawet plastikowych koralików lepiej "się sprzedają" dlatego również takie robię, ale nie wystawiłam ich akurat na aukcjach. uważam jednak że jak ktoś szuka oryginalnego rozwiązania i chce się wyróżniać to filcowa biżuteria to jest to. Z resztą robię nie tylko kolczyki, również korale i broszki(tylko jedna pozostałą na aukcji ) teraz na jesień jak znalazł.

Gość mi sie podobają
Fajne kolczyki, oryginalne

Gość mnie sie podobaja
Super by byly korale z takiego filcu, mmmmm, rozmarzylam sie:)

Gość fleflee
korale robię również, ale szybko "sprzedają się" bez pomocy internetu:). Wstawiłam nową aukcję- etui na telefon. super kolory!

Gość fleflee
To może pora zmienić skojarzenia:). Przyznam, że filcem zajęłam się dopiero gdy wzięłam do ręki gotowe wyroby filcowe ( wcześniej zajmowałam się innymi rodzajami rękodzieła) i dopiero wtedy zobaczyłam cały ich urok. Niedługo wystawię więcej broszek filcowych w przepięknych kolorach (pozostało mi zdjęcia zrobić), może one przekonają Cię do filcu, gdyż na jesień idealnie ożywiają szarą aurę, ozdabiają płaszcze i torebki.