Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwester22

11.06.2011- mój dzień

Polecane posty

Gość sylwester22

Witam :) Mój Wielki Dzień to (dopiero;() 11 czerwca 2011 roku:)))) ktos już ma tez zaplanowane wesele na ten dzień??:)

Gość nie mów że jesteś
facetem????? :(

Gość sylwester22
Kobietą:)))

Gość co za...
2011?????chyba za wczesnie o tym piszesz...

Gość sylwester22
dlaczego sądzisz że za wcześnie... zobaczysz jak to szykbo zleci...

Gość jusinka21
Jestem za.... Zleci bardzoooooooo szybko. Ja mam tez 2011 ale koniec lipca. Chcąc miec sale na 2011 to trzeba sie juz rozglądać!!!

Gość sylwester22
Racja:) ja juz w sumie mam wszystko załatwione:) ale łatwo nie było, np. lepsi kucharze już prawie na cały 2011 rok mają pozajmowane terminy, to samo zespoły i druzbowie. Niestety tak teraz jest, że tylko trzeba czekać i tak dużo wcześniej się tym zajmować.

Gość jusinka21
Ja na 100% mam zarezerwowana sale, na dniach bede załatwiac fotografa i orkiestre. A potem im bliżej daty to reszta.... Ile masz gości ?? A sale mozna zobaczyc ??

Gość sylwester22
Planowane mam ponad 200 osób(dokładnie jeszcze sama nie wiem:) zdjęć sali niestety nie mam. a jak u Ciebie?:)

Gość jusinka21
Ooooo rany 200 osób ?????????? Masakra ile Cie to będzie kosztować... Macie takie wielki rodziny pewnie cio ???? U mnie 80 osób a sale mamy taka http://przyjecia.uprzewoznika.pl/ :)

Gość sylwester22
nio niestety;) rodziny bardzo duże, a i znajomych też mamy sporo:) napewno będzie nas to dużo kosztowało, ale jakoś damy rade, rodzice poga;);) Salę masz przepiękną, bardzo elegancką:) także życze powodzenia w szukaniu fotografa i reszty:)

Gość sylwester22
rozglądasz się już za sukienką;)??:)

Gość jusinka21
U fotografa już byłam i dzwoniłam do orkiestry, pozostała tylko formalność żeby podpisać umowe :) Długoooo sie przekonywałam do tej sali, nie byłam pewna co do niej ale wybraliśmy jednak tą i po ciuchu moge sie przyznać że nawet sie ciesze :) Wiesz oglądam sobie na internecie modele sukni..Narazie mam tak ze co chwile zmieniam zdanie jak bedzie wyglądać moja suknia bo tyle tego jest ze nie potrafie sie zdecydować hehe :P Ale nie chce kupywać sukni bo potem będzie problem zeby ja sprzedać i szkoda pieniedzy. A ty ???

Gość sylwester22
powiem ci że też czasem przeglądam sobie sukienki w necie i duzo mi się podoba, ale sama mniej więcej wiem co chce:) mniej wiecej pod taki model mi sie sukienki podobają - http://www.ona-moda.eu/ na tej stronie kolekcja Divna Sposa od góry 4 model o nazwie Alcor:0 co sądzisz??:)

Gość jusinka21
ciekawy model :) ja na tej stronie oszukam coś do siebie i pokaże Ci moja wizje sukienki

Gość jusinka21
Suknie sa bardzo ladne ale żebym znalazła coś dla siebie w jednej sukni to nie, bo z jednej sukni wziełabym spód z drugiej gorset jeszcze z innej zdobienia :) heheh Już czuje że bede miała cięzko... Wybredna :P