Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki Chudzieleccccc

facet -przytyc

Polecane posty

Gość Taki Chudzieleccccc

Bardzo chce przytyc mam 183wz i waze 63kg Nie wiem co moge sobie kupic jakie cwiczenia wykonywac jem duzo ale to nie wystarcza Prosze zeby ktos mi pomogl bo sie juz zalamuje

Gość Taki Chudzieleccccc
ja na prawde pytam serio bo to zycie to zejestem chudy marnuje mi zycie :( Poznaje duzo kobiet a one tylko ze jestem chudy i gdybym nabral mase wtedy by sie zainteresowaly. Ja tez uwazam ze mam problem PROSZE WAS jaki sprzet do cwiczen kupic co cwiczyc jakies proszki? chodzi mi takie legalne co sa na mase ciala i w ile uda mi sie osiagnac?

Gość Artefakt_Diabła
moim zdaniem to najpierw do dietetyka, a potem na siłownie marsz.przytyć chudzielcowi jest bardzo trudno

Gość moze najpierw do lekarza idź
to może mieć podłoże somatyczne tarczyca.... lub cos innego podstwa to lekarz a nie nadziewanie się prochami jak kurczak w klatce na sprzedaż :-O

Gość Taki Chudzieleccccc
bylem u lekarza i stwierdzil ze taki mam urok ?hę? ze jak zaczne wiecej jesc to przytyje ale wiecej tzn non stop? dziwne?! zastanawiam sie nad kupnem jakiegos sprzetu i jakis proszku na mase ciala tylko nie wiem jakie i jakie cwiczenia

Gość Taki Chudzieleccccc
błagam was panie i panowie :( Moze ktos z waszych znajomych mial tak jak ja i wyszedl z tego tylko powiedzcie jak? :((((

Gość asfasdfasd
siłownia i ćwiczenia "na masę", czyi mniej mniej powtórzeń ale za to większym ciężarem - to pomoże ale niewiele - sam mam 180 cm/ 65 kg, kieydś ważyłem 58 kg, dochodzenie do obecnej wagi zajęło mi 15 lat :), przy czym to po prostu objawy zwolnienia przemiany materii, no i pije się więcej piwek, siedząca praca, ale od tego rośnie tylko brzuch, niestety ręce i nogi mam nadal jak patyki, na twarzy też jestem chudy, mam 34 lata i wyglądam jak nastolatek przez to - do niedawna pytali czasem o dowód w sklepie jak kupowałem piwo. Doskonale Cię rozumiem, to przerąbane i niewiele wskazuje na to, żeby coś się miało zmienić

Gość idz do sklepu z sprzetem fitn
ess lub do sklepu z odzywkami dla kulturystow. w tym drugim na pewno cos Ci doradza. moj chlopak spozywa wlasnie odzywki zwiekszajace mase, podobno bardzo skuteczne. do tego odpowiednie cwiczenia i powinno pomoc. radzilabym tez zapisac sie na silownie i poprosisc o rade trenera.

Gość Taki Chudzieleccccc
mam tak chude nogi że mówią na mnie "polny konik" :( kiedyś podeszła do mnie na ulicy kobieta z caritasu i dała talon na darmowe obiady prostytutka u której ostatnio byłem powiedziała że musze jej zaplacić potrójnie bo seks "z takim szkieletem" jest dla niej męcząc :( ogólnie ciężko mi tak żyć :( pomóżcie mi

Gość Taki Chudzieleccccc
wiesz co podszywaczu jestes zalosny....... oby ciebie nie spotkalo takie nieszczescie:/ dziekuje tym co mi pomagaja .. wlasnie odzywki chce kupic nie wiesz moze kolezanko jakie twoj mial? i w jakim czasie przytyl ?

Gość asfasdfasd
na siłownię się zapisz, jak najbardziej, czemu nie, trochę sportu nie zaszkodzi, ale cudów się nie spodziewaj i raczej unikaj tych "cudownych" odżywek, zyskasz tylko tyle, że rozwalą Ci wątrobę, nerki itd., jeśli już to zwykła proteina i to też z głową. Sam trenowałem przez 3 lata, bardzo regularnie, 3 - 4 razy w tygodniu, na siłowni prowadzonej przez jedną z legend polskiej kulturystyki, więc mogłem być pewien co do planu treningu i niewiele przybrałem na masie, wprawdzie przybyło mi trochę siły i poprawiła się kondycja, ale niestety, bez wpływu na wygląd...

Gość monixxx
po co tyc??? idz na silownie, wyrob miesnie . jak bedziesz gruby to tez cie nikt nie zechce

Gość Taki Chudzieleccccc
ale ja nie chce byc gruby.. chce byc normalny a nie chudzielec :( chce sobie kupic atlas ten do cwiczen moze cos pomoze tylko nie wiem co cwiczyc

cwicz wszystko. ja ci proponuje konsultacje z jakims osobniekiem ktory sie na tym zna...zanim kupisz atlas idz na silownie, sprobuj, posluchaj rad...moze ci sie odechce

Gość asfasdfasd
żaden atlas, zwykła ławeczka i porządna sztanga, wbrew pozorom to najbardziej funkcjonalny sprzęt, żadne tam atlasy i bajery, większość ćwiczeń zrobisz właśnie tym

Gość denerwujący jest ten chudy
przypomina mi jęcząca przerwę :o

Gość nie lubie chudych
wspolczucia, bleeeee. Moj facet ma brzuch , i w lozku mi ot odpowiada

Gość Taki Chudzieleccccc
spierdalaj mieczaku jebany pprzez kota sama jestes jeczaca zdzira:)

Gość a może to przerwa
? była tutaj przed pół godzina i dziwnie zamilkła.....ona zawsze szukała sposobów na przybranie wagi przerwa ujawnij się :classic_cool:

Gość nie lubie chudych
przeciez ci wspolczuje to o co kaman ?? kurde, czytalam teraz o stereotypach...i rzeczywiscie...chudy facet to nie facet ... :)