Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Narmotnisko

A ludzie dalej szaleją na naszej-klasie mimo śledzia...

Polecane posty

Gość Narmotnisko

Mimo tej glupiej funkcji sledzia, ludzie dalej dodaja zdjecia ze slubow, z wakacji, swoich dzieci, itd.. Porazka jak dla mnie.. Tak to okreslam: Nic nie jest w stanie mi przeszkodzic - pochwale sie i juz!

Gość fdjgnr
Może zadam głupie pytanie, ale co ma sledź do dodawania zdjęć? Bo ja jestem nie na czasie z nk

Gość Sefe4
Dla mnie n- upadla juz calkeim. Usunelam zdjecie, poblokowalam wszystko.

Gość a co to jest ten śledź
bo ja z pół roku albo więcej tam nie byłam i chcialabym, żeby mnie nic nieprzyjemnego nie zaskoczyło :-O

Sefe 4 to skasuj konto,a nie poblokowalas,pousuwałas zdjecia.ale zdjecia i profile innych do oglądasz,a nie skasujesz,bo by Cie ciekawość zżarła,co?

Gość nieobcykana nie
Kurde weźcie ludzie powiedzta o co chodzi z tym śledziem? Jak to działa, co to jest? bo wszyscy chcą sie tego strasznie pozbyć i narzekają na to że aż mnie to ciekawi a n-k ie mam i nie zamierzam zakładać ;)

Gość Niepw
Dla mnie to głupota miec tam konto...

Gość miśkoralgol
śledź jak sama nazwa wskazuje służy do śledzenia. to permanentna inwigilacja jest:-)

Gość antyklasowa
Faktycznie, zgodzę się z opinią że NK upaaada! Z poczatku było ok. Mnie zniechęcili w momencie kiedy wprowadzili tą funkcje, co to było widac kto Cie odwiedzał, i kogo ty odwiedzasz. Własciwie, to sprawa dość wazna - bo wiadomo, że przeglądanie kont, zdjęć innych osób, było największa rozrywka na NK - a sprawa powstania tej funkcji jakoś tam mało nagłosniona. I w dodaktu każdemu włączyli ją automatycznie. Mogli by chociaz pozwolić mnie samej zdecydowac, czy chce ją włączyć czy nie. A potem już te śmieszne prezenty za kasę (które nawet nie sa na stałe, tylko znikają za 30 dni - to za co mam płacić jak to zniknie??), dodatkowe koszty za powiększenie konta dla dodawania większej ilości zdjęć, eurogąbki ( o co tu loto?), i ten cały śledz?? I pewnie jeszcze masa innych o których nie mamy pojęcia. A wiara naiwna wkleja te śmieszne kody, łańcuszk itp zeby usunąc tą cuchnąca rybe.

Gość co to jest ten sledz
do cholery? Na nk nie bylam kilka miesiecy i nie wim usuwac konto czy nie :O

Gość Liwpw
No własnie wiara to naiwna jest...

Gość kto ma trochę oleju to
przegladając swoje ustawienia na koncie te wszystkie rzeczy może zablokować!!!!

Gość antyklasowa
jasne, że jak się zorientowałam to poblokwałam !! A w głowie nie mam oleju tylko szare komórkiw !! Chyba mi nie powiesz, ze ty (mówie do "jak sie ma trochę oleju" wchodzac na konto NK zaczynasz jego sprawdzanie od nowych opcji i ustawień??) NO tak, ale ty pewnie zaraz sie zarzekniesz że nie masz konta... A poza tym, nie ja jedna zorientowałam się o tej funkcji po czasie. A jeszcze jedno ... Smieć mi sie chce jak sobie przypomnę poczatko NK, ten szał, i w ogole, a najbardziej jak twórcy wypowiadali sie o ideei portalu, jego społecznościowych celach itp itd a teraz? Czysta komercja!

Gość trochę logiki
cóż jeśli się tam siedzi non stop i nie wie o co chodzi z nowymi rzeczami czy funkcjami,a nie ma przy tym bystrego umysłu i nie obserwuje i nie słucha opinii innych na te tematy-to staje się nie użytkownikiem,a ofiarą swojej niewiedzy-koniec kropka i nie ma o czym gadać!

Gość antyklasowa
Hehe... Tylko, że ja nie siedze tam non stop. Raczej od święta. A poza tym, ja nie wspomniałam, że nie rozumiałam nowych funkcji, tylko, że o nich nie wiedziałam. Czytaj ze zrozumieniem. Ehhh, to pewnie ten olej w twojej głowie ....

ja usunelam to konto prawie rok temu; zaczelo mnie to denerwowac, ze dostawalam zaproszenie do znajomych od osob, ktore nie znam, albo sa to znajomi znajomych, ktorych widzialam raz w zyciu