Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezaradnaOJJJ

nie moge sobie poradzić z nałogiem

Polecane posty

Gość niezaradnaOJJJ

jestem w 7 tyg ciąży,to bedzie moje drugie dziecko.Temat juz wiele razy dotykamy ale ja chce opisać swój problem. Przy pierwszym dziecku przez pierwsze 3 mies paliłam i piłam piwa (byłam młoda i głupia) ale po 3 mies przestałam pić,a papierosy dalej paliłam ale 2 na dzień.Dziś oczekuje kolejnego,jestem o wiele starsza,ale z tym nałogiem nigdy sobie nie poradze,tyle razy juz probowalam!!! O co chcialam spytać,moja gin nie pali,czy powiedzieć jej o paleniu,o tym ze sie ograniczam ale dalej nie moge rzucic,czy sa jakied dodatkowe tabletki chodzi o kwas foliowy dla tych które popalaja w ciązy!!!! nie piszcie mi ze co ja robie itd ja dobrze wiem ze zle robie,ale to nie takie proste rzucic.jakbym planowala pewnie staralabym rzucic rok przed zajsciem,

gin mojej szwagierce powiedzial,ze nie wolno rzucac w ciazy,bo cos tam sie robi z toksynami,ze niby szok dla dziecka...nie wiem...ale przykro mi,ze palila cala ciaze i podczas karmienia...to biedne,malutkie dziecko na to nie zasluzylo...nikt juz nic nie mowi,ale kazdy jest na nia zly o to

Gość nieznoszeTAKIEGOczegos
czyli powiedziec.ja juz wiem co mi powie...NIE PAL KOCHANIE ale jak rzucic!!!