Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana i smutnnaaaaaa

Po czym poznac, jak zachwouje sie facet gdy olewa kobiete.

Polecane posty

Gość Natala! ;*
Często faceci nie zdają sobie sprawy jaki to ból dla kobiety , kiedy czuje się 'olana'. Facet olewa kobiete kiedy nie patrzy sie jej w oczy , zapomina mówic kocham cie lub przewraca oczami również facet olewa kobiete kiedy inne sprawy sa dla niego ważniejsze , a przecież nic nie powinno być wazniejsze dla faceta od jego ukochanej radze powiedziec jak sie czujesz i jezeli to zadziala i sie poprawi to dobrze ale jezeli nie .. to po co tracic czas na kogos kto ma nas gdzies . My kobiety chcemy sie czuc chciane kochane i pożądane a nie zucane jak wyrzute gumy .

Gość magnum43
Mnie facet tez olal i to po trzech latach zwiazku wolal stac w sklepie i romansowac z mloda sklepowa

Gość redalert
Może stary temat, ale dorzuce swoje trzy grosze :D Dziewczyny, tak się dzieje jak nie macie swojego życia i stawiacie faceta w centrum wszechświata. POKAŻCIE MI FACETA, KTÓRY STAWIA KOBIETE W CENTRUM ZYCIA. Pokażcie, czekam :D Oni mają swoje pasje, kolegów, pracę i nie histeryzują. A Wy tylko jęczycie, że misiu się cały dzień nie odzywa, to ma w d***e. Ja mam faceta od 2 lat, kiedyś też robiłam jazdy, ze się "nie zameldował" a teraz pluje sobie w brodę jaka ja byłam głupia. To go tym bardziej zniechęcało. Mam teraz swoje zainteresowania, studia (nauka bardzo dużo mi zajmuje) i przede wszystkim przyjaciół i wielu znajomych. Dziś mój facet jeszcze się nie odezwał, ja zaraz się zbieram na piwo ze znajomym i myślicie, że będę to przeżywać? Nie, BO JA TEŻ MAM SWOJE ŻYCIE i mój facet, choć go kocham, jest dla mnie dodatkiem, który sprawia, że życie jest jeszcze fajniejsze, a nie jego sensem.