Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMs

jestem gruba , zaczynam drastyczne odchudzanie P

Polecane posty

Gość MMs

kto ze mna? wczoraj poszlam kupic spodnie i az mi sie odechcialo zyc.... :( mam 165cm wzrostu i waze 63 kg :(((( wiem ,ze moge schudnac bo nie raz mi sie udawalo...

Gość MMs
ninka 22 , no to moze razem zaczniemy?

Gość fgg
jejj ja mam tak samo 170 i 65 kilo w zyciu tyle nie ważyłam;/ a wszyskto przez to że przestałam palić;/ normlanie grubne w oczach;/

Gość pulpet na detoxe
Mam 168 i 66 kg, ale zrzucam od czerwca i zaczynałam od 80 kg więc mnie moja figurka już zaczyna cieszyć a nie unieszczęśliwiać ;)

No to ja tu waże najwięcej;) Daje sobie 40 dni na zrzucenie przynajmniej 10 kg. dzisiaj zjadłam: śn: jogurt naturalny- 120 kcal II śń. jogurt do picia -100kcal obiad- tależ zupy ( 300)+ ziemniaki ( 200) i to na dzisiaj wystarczy...

Gość aliassasa
A potem w 30 dni odzyskasz z nawiązką..."świetna" dieta, nie ma co :o

ja tez uwazam ze nie kazda dieta obnizajaca drastycznie kalorie da efekt jojo mam kolerzanke ktora jedzac tylko sniadania schudła 10kg i nadal utrzymuje ta wage fakt !!! - nie je juz tyle co kiedys!!!!!!!

konsultaantka a wiesz może jak wyglądaly takie śniadania ( tz co jadła, w jakich ilościach) ?

Gość aniol888
Ja na niej schudłam 12 kilo....polecam!!!!! DZIEN 1 sniadanie - 2 jajka,grejfrut obiad - 2 jajka, grejfrut kolacja - 2 jajka, grejfrut DZIEN 2 s- 1 lub 2 jajka, grejfrut o- 1 jajko, grejfrut k- stek, pomidor i seler DZIEN 3 s- 1 jajko, grejfrut o- zielona salata k- piers z kury, pomdor, zielone warzywo DZIEN 4 s- grejfrut o- owoc k- twarozek,pomidor, seler DZIEN 5 s- owoc o- zielona salata k- ryba(pieczona, grilowana, na parze), warzywa DZIEN 6 s- grejfrut o- owoc k- stek, warzywa DZIEN 7 s- geejfrut o- ryba i warzywa k- kurczak i warzywa DIETA TRWA 14 DNI Dozwolone napoje: czarna kawa, woda, nieslodzone soki owocowe, sok pomidorowy i napoje bez cukru Nie wolno: cukier, ziemniaki, produktu mleczne, alkohol, tluszcz, maka, mleko, olej, majonez, marchewka, groszek, fasola, brukselka Warzywa do wyboru: brokuly, kapusta, kalafior, szpinak, pomidory, salata, seler, papryka, ogorek, cebula, szczypior OGOLNE INFORMACJE napisane mam, ze jesli przepowadzi sie diete niewolniczo gwarantuja utrate 6 funtow w pierwszym tygodniu i do 20 w sumie {nie wiem ile to funt}. podobno nie ma efektu jojo, i ze naet jesli bedzie sie potem zarlo, to waga zacznie rosnac dopiero po 26 tegodniach (ale ostroznie). UWAGA NAWET 1 NAPOJ JEST WAZNY-JESLI WYPIJESZ LYK ALKOHOLU COFASZ SIE W DIECIE O 2 DNI ( uwazajcie, bo w takim razie mozna jesc te jajka do konca zycia:))

Gość aniol888
powiem tak po każdej diecie jest efekt jojo kiedy zacznie się żreć...!!!!!!!to mi powiedział lekarz...

przecież żeby schudnąc na stałe trzeba zmienić nawyki na zdrowe i wówczas wcale nie trzeba sie katować w sposób opisany przez osobę powyżej. Ja jem wszystko i chudnę. Ale cóż skoro większość woli szybko a potem jest problem gdy zaczyna się zwykłe jedzenie bo już można skoro jest się szczupłym. Nie tędy droga. Ale to wasz wybór.

Gość aniol888
Niby tak...ale to najlepszy sposób...i wiekszość ludzi przyzna mi racje że lepiej szybko i żeby były widoczne rezulataty...ta dieta wyżej nie ejst drastyczna trzeba ją przejść żeby wiedziec!!!!!!!!!

tak najlepszy, ale większość osób widzi rezultat i uważa że może szaleć bo chuda jestem więc w czym problem bo inny tacy są a mogą wiec ja też. A to tak nie działa wiec dlatego powtarzam ze sukces to zmiana na stałe. Czytam trochę o odchudzaniu i niestety ale widze że w przypadkach drastycznych diet większości osób nie wychodzi to na dłuższą metę i okazuje sie w perspektywie czasu że ja na 1500kcal straciłam wiecej a one drepczą w miejscu. Bo co trochę zrzucą to się złamią i brak efektu. A poza tym jeszcze jedna sprawa. Gdy szybciej się chudnie (przy drastycznym ograniczeniu kcal) to wcale nie znaczy ze traci się tłuszcz. Niestety ale takie diety jako pierwsze co powodują utratę wody i mięśni a tłuszcz zostaje na sam koniec. Polecam sobie poczytać: http://www.sfd.pl/Diety_g%C5%82od%C3%B3wkowe_-_ca%C5%82a_prawda_o_nich.-t60467.html

aniol888 - każdy odchudza się jak chce;) jedni wolą powoli i na stałe ( jak Dalej) inni bardziej drastycznie i z większym ryzykiem jojo;) Ja bym chętnie przeprowadziła diete którą proponujesz, ale z wielu powodów nie mogę;) ( np. kuchnia rodziców- nie do uniknięcia)

Gość aniol888
Jaa...to że się troszke poczyta to nic nie znaczy:) trzeba przeprowadzić rozmowe najlepiej z osobą która zna się na tym od A do Z...miałam ta ditę schudłam i naprawdę polecam...teraz odżywiam się zdrowo..po diecie zmieniłam nawyki żywieniowe, uprawiam sport i pije dużo soków, wody...i raz w tygodniu albo żadziej pozwalam sobie na coś kolorycznego...ta dieta którą podałam to przede wszystkim wstęp do super wyglądu:) ...moja kuzynka stosowała ta dietę ważyła 80kg a teraz 45kg bo dzieki tej diecie zmieniła swoje posiłki,ta dieta jej bardzo w tym pomogła:)))

sniadania jadła obwite - w duzych ilosciach ale unikała bułek chleba itp. przewaznie był to bana pokrojony jogurt nturalny i płatki smakowe wszystko razem zmiezane ( pychotka) potem w ciagu dnia czasami jakies jabłko tylko i duuuzo wwody i innych napojów chodziła rozdrazniona ale efekty bardzo szybko były widoczne

Gość heyley
kurczę kobitki jednej rzeczy nie rozumiem, ja mam 1,64, ważę 59 kg i wszyscy mi mówią że jestem szczuplutka więc nie dramatyzujcie tak tylko pokochajcie siebie po prostu:)