Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusia2323

DR. Mazgaj Nowy Sącz co o nim sądzicie????

Polecane posty

Gość Agusia2323

Cześć chodzi mi o opinie o nim bo obecnie chce iść do niego ale niewiem jaką opinią sie cieszy za wszystkie wypowiedzi dziękuje

Gość rolkaaaaa
jeśli chodzi o ginekologa w Sączu to polecam tylko dr Sudoł,

Gość Agusia2323
A dlaczego tak sądzisz?????? Zresztą chodzi mi o to jakim jest ginekologiem a nie czy sie interesuje młodymi dziewczynami :-)

Gość Agusia2323
Dr. Sudoł wiem że jest dobrym ginekologiem i w leczeniu niepłodności też ale terminy do niej są kosmiczne

Gość rolkaaaaa
Ale jak się zapiszsz raz, to potem juz łatwiej jest się dostać, a jeśli masz pilną sprawę zawsze mozesz iśc i zapytać czy CIę przyjmike, zazwyczaj przyjmuje. Ja do niej chodziłam, mnóstwo moich znajomych też i jestem bardzo zadowolona. Nie słyszałam jeszcze złej opini na jej temat.

Gość Oooo_LLL
nie polecam dr Pawlak

Gość eggy
swietny lekarz!!podobno nigdy sie nie myli jesli o usg chodzi

Moja kolezanka do niego chodzila i bardzo dobrze o nim mowi. Nie wiesz przypadkiem kiedy otworza znowu porodowke w Medikorze???

Gość gość
Poszlam kiedyś do niego bedac w ciąży bo moja lekarka akurat była na urlopie. Robiec USG pwoiedzial, ze z dzieckiem jest cos nie tak, ze prawdopodobnie ma wodogłowie, rozszczep kregoslupa. Jednoczesnie kazal jechać do jakiejś kliniki na Slask. Przezylismy to z mezem bardzo, przez caly tydzień plakalam , ze urodze chore dziecko :( Wreszcie poszlam do swojej gin i ona absolutnie nie potwierdzila tego co mowil ten pacan. Poszlam jeszcze do 3 roznych ginekologow ( przed badaniem nie mwoilam, ze z dzieckiem może być cos nie tak) i żaden z nich nie potwierdzil diagnozy "doktora" Jak jeszcze był "stary" medikor na Dlugosza on odbieral tam porody - wredny jak cholera , wysmiewal się z pacjentek. Oczywiście dziecko urodzilo się w 100% zdrowe i ma dzisiaj już prawie 7 lat :) Mam zal do niego straszny.

Gość Gosc

Czy to prawda ze zdarzalo sie temu Panu nie widziec torbieli na usg, a potem dziewczyny lądowały na stole operacyjny z zagrożeniem życia? 

Gość Fiśka

Polecam nie wyobrażam sobie innego lekarza, 2 lata się starałam u innego o dziecko a u dr. Mazgaja trwało to 2 miesiące i zaszłam. Najlepszy lekarz jakiego poznałam