Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytka215

Pomocy. Tesc zdradził zone z moją mamą!!

Polecane posty

Gość edytka215

Witajcie. Jestem zdruzgotana. Z chlopakiem jestem od 2 lat. lanujemy wspolną przyszłos. Jest nam dobrze. 2 miesiące temu postanowilismy poznać naszych rodziców. Ja mam tylko mame, ojciec zmarł 5 lat temu. Paweł ma oboje rodziców. No i urządzilismy u mnie grila i było naprawde miodzio. Powiem szczerze, ze bałam sie troche, ale wyszlo naprawde super. My chcielismy zrobic mały remont tzn płytki w łazience mielismy kłasc. No i tesc zaproponował, ze po co mama ma brac fachowców, skoro on jest budowlancem i płytki juz kładł ze 100razy to mamie taniej położy. No wszystko było super. Alkohol kiełbaski, my i miodzio. No i po 2 tygodniach tesc zaczał kłasc. Kładł juz chyba z 3 dni, az tu nagle ja wracam do domu wczesniej z pracy. Bo normalnie pracuje do 18tej, ale wziełam pół dnia wolnego na sprawy. NO i wchodze do domu i nikogo nie ma, no to tarabanie sie na piętro do pokoju mamy czy jej tam nie ma, patrze !!!!!!!!!!!!!!! A tam tesc uprawia sex z moją mamą !!!!!!!!!!!!!!!!!! O wszystkim powiedziałam Pawłowi. I teraz nie wie o tym tylko tesciowa. Co z nami dalej będzie ?Bo ja mam pustke w głowie, Paweł tez. Tesc zmieszan od tamtego dnia mnie nie widział, ani ja jego. Matka myli ze Pawel nie wie i na razie siedzimy u mnie. co ja mam zrobic?

Gość z rodzina najlepiej na fotce
co w rodzinie to nie zginie;)

Gość lolopopa
popieram to nie twoja sprawa

Gość ja też popieram
niech to załatwią między sobą.

Gość Gizula888
Ja bym jednak pogadała z mamą, za bardzo by mnie to męczyło. Zresztą jak Wy się macie w tym wszystkim odnaleźć to jakaś paranoja. Ale są dodrośli, najgorzej i tak ma Twoja teściowa, bo o niczym nie wie, a teść to cham...

Gość draszzz
Oboje są dorośli i sami odpowiadają za swoje czyny, a tak naprawdę to nic się nie stało, tylko dwoje ludzi uprawiało seks. Twojej mamie coś od życia również się należy, jak sama pisałaś od pięciu lat jest sama i być może od pięciu lat nie jest bzykana, a przecież potrzeby nadal ma.

nic sie nie stalo???? nooo kkuuuuurde to nie jest normalne! i co ze dorosli? 1- to moze popsuc relacje miedzy nimi w przyszlosc. Jezeli mama jej partnera dowie sie ze sostala zdradzona z jej mama zgrzyty moga byc do konca zycia. 2- pytanie czy jego rodzicom sie uklada w zwiazku? czy moze jakis kryzysik? 3- jezeli jego ojciec zdradza... czy on tez nie bedzie???? jak on (Pawel?) zareagowal? jest w szoku? czy uznal to za normalke?

Gość Edytka215
Chciałem napisac ze to prowokacja :D Nudziło mi sie i tak jakos wyszło, prawda ze dobra? :D Prowokejszyn by Regres_v3 ! :D

Gość Edytka215
Poza tym obrona "mamy" mnie zafascynowała. Tesc cham, a mama ciaaa, b mama dawno nie bzykała. haha, laski są puste.