Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lennna

Zostawil mnie w ciąży

Polecane posty

Gość lennna

Witajcie Mąż porzucil mnie w 8 miesiacu ciąży dla kochanki jak si epozniej okazało. Teraz synek ma 5 miesiecy a ja nie potrafie poradzic sobie z tymi złymi uczuciami. Ninawiscia, brakiem przebaczenia. Jestem zła ze tylko ja ponosze konsekwencje jego zcynow. Alimenty placi jak chce, twierdzi ze mu zalegaja w pracy. Pewnie klamie. Becikowe tez oddaj eod 3 miesiecy. Glupia bylam ze porosiłam go o pomoc w tej sprawie bo zajmowalam sie dzieckiem i nie chcialam latac po urzedach. Poradzcie cos. Jak mam przestac myslec o jego szczesciu a swoim nieszczesciu

Gość współczuję Ci
i znajdź prawnika, załóż mu sprawę o alimenty.

Gość lennna
Spraw o alimenty zakładam i sprawe o rozwód. mieszkam we Wrocławiu. Ogolnie jest dobrze tylko psychicznie nie daje rady, zwlaszczaz nienawiscia. Nie moge przebaczyc..

Gość lennna
Mam 29 lat, srednie wykształcenie

Gość no i niech mi teraz
ktos powie, ze nienawiśc nie odbija sie na nas samych.:D

Gość nie musisz przebaczac
nawet narazie nie wskazane, skup sie na małym, i naucz z tym życ. z czasem ci to samo, ta nienawiść minie, zobojętnieje

Współczuję Ci. Nie walcz z uczuciem nienawiści, bo i tak nie dasz rady pozbyć się go na żądanie. To samo przejdzie, z czasem. Uwierz mi, każda kobieta po czymś takim znienawidziłaby swojego faceta. Może powinnaś udać się do psychologa, pomógłby Ci się szybciej uporać z obecną sytuacją. Z czego się utrzymujesz i gdzie mieszkasz?

Gość lennna
Chodzilam do psychologa ale jakos niespecjalnie pomogl nawet mialam wrazenie ze tlumaczy jego postepowanie. Skonczył mi sie macierzynski i jestem jeszce na urlopie i bede teraz miala zasiłek wychowawczy. Nie wiem jak sobie dalej radzic psychicznie. Dlaczego tak jest ze on szczesliwy a ja ponosze konsekwencje?? Nie ma sprawiedliwosci i tyle!!!! Chyba nie zrobilam aby zrobil mi cos takiego kiedy bardzo go potrzebowałam Juz pomijam ze urodzialm wczesniej z nerwow

Gość lennna
absolutnie. Konsekwencje dla mnie. Czyli np sprawy finansowe. Jest tego wiele. On sie swietnie bawi a ja staram sie wychowac nasze dziecko. jest mi ciezko samej ale chyba najbardziej psychicznie. On uzywa życia niczym sie nie martwiąc.