Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ingentova

jakie zdjecie dla chlopaka?

Polecane posty

Gość ingentova

niedlugo jest dzien chlopaka, a mam kolezanke, ktora zajmuje sie fotografia i bardzo fajnie jej to wychodzi ;) pomyslalam wiec, ze porobilaby mi zdjecia, wybralybysmy jedno, wywolalabym je i wsadzila w antyrame 30x40cm. mysle, ze taki prezent spodobalby sie mojemu chlopakowi. tylko w co mialabym ubrac sie do tych zdjec i jaka sceneria? bielizna i nagosc odpadaja, poniewaz mieszka on z kolega (w mojego chlopaka mieszkaniu), a poza tym ja mam 17 lat i zeby jego goscie sobie nic nie pomysleli. macie jakies pomysly? mozecie takze wstawiac zdjecia ;)

Gość na go z cyckami na wieszku

Gość ble ble blee
chciałabym miec tylko takie problemy:O

Gość a nie lepiej jakies
zdj gdzie jestescie razem? jesli by chcial tylko twoje zdj poprosilby o nie a tak wyszloby ze sie narzucasz

Gość najlepsze byłoby nagie
ale takie, żeby właśnie nie za dużo było widać. Takie że strategiczne miejsca są jakoś zasłonięte, ale widać , że jesteś nago.

Gość ble ble blee
co za różnica co na siebie włożysz do zdjęcia, twojego chłopaka obeszłoby to tyle co zaszłoroczny śnieg, to ty nie wiesz że kobiety ubierają się w fajne ciuchy tylko dla innych kobiet? facet nawet nie zauważy czy jesteś w dresie czy w najmodniejszych dzinsach

Gość ignatova
ble ble... - nie masz nic do powiedzenia, to nic nie mow. a nie lepiej - mamy zdjecia razem, ale tylko takie z kamerki, czy komorki, a to sie nie nadaje. ma byc niespodzianka. chcial moje zdjecie kiedy wyplywal na rejs, a nie mialam zadnego to dalam mu legitymacyjne :P

Gość xwerete
zdjęcie to głupi pomysł ...jakbyś sama siebie uwielbiała i kazała jemu na siebie patrzeć ..znajomi go wyśmieją .Jakby w portfelu nosił małą fotke to co innego ale takie duże ? Kumpelka dała narzeczonemu kalendarz i na każdym miesiącu była w innej pozie i scenerii no ale oni byli ze sobą chyba już z 5 lat

Gość ignatova
wiem, myslalam o zdjeciu w bieliznie, czy cos takiego, ale jednak wolalabym nie. w zyciu jest roznie, ludzie schodza sie i rozchodza, albo jak przyjdzie do niego matka w odwiedziny, a tam ja gola na scianie :P liczy sie to, co na siebie ubiore i sceneria, bo chce, zeby te zdjecia byly po prostu sliczne. wiadomo, ze jesli mi sie nie beda podobac, to jemu nie dam.

Gość a nie lepiej jesli
jesli tak to moze jakies romantyczne np ty i zachod slonca, teraz liscie zaczynaja opadac to moze cos z nimi, jesli kol zajmuje sie fotografia bedzie wiedziala co i jak, nago nie polecam bo przeciez takiego zdj nie powiesi sobie na scianie

Gość ignatova
dla mnie to jest normalne, ze ktos moze dac komus swoje zdjecie. ja bym sie ucieszyla, tym bardziej, ze wlozylabym w to jakis wysilek, a nie poszla do sklepu i po prostu kupila. jestesmy razem 2 lata, sadze, ze to dosc dlugo zeby moc dawac takie prezenty

Gość resident
17 lat i są ze sobą 2 lata już. hahaha

Gość qwqqqqqqqa
no i co w tym smiesznego?;] pf