Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość recenzja_ pilne

Bekarty Wojny widział ktoś? jakie wrazenia?

Polecane posty

Gość recenzja_ pilne

nie wiem czy warto iśc..

Gość 1000 razy warto
rewelacyjny film - mimo ze dlugi (2,5 h) ani przez moment sie nie nudzisz - ja bym nawet jeszcze z godzine posiedziala tak mi sie podobalo Polecam - warto!

Gość recenzja_ pilne
dzieki sliczne:) przekonywująca jestes..:) moze jeszcze jakies odczucia innych?

Gość to ja ci odpisze
film dobry, nawet bardzo. Jak zwykle u tarantino dużo przemocy a aktorzy wzbudzają emocję, sympatia,nienawiść itp Więc obok filmu obojętnie się nie przechodzi. Tak więc dobre kreacje aktorskie na wysokim poziomie. Od strony muzycznej całkiem dobra robota do czego mogliśmy się przyzwyczaić. Fabuła ciekawa i wciągająca ale czy warto iść to nie wiem bo filmu nie widziałem tylko słyszałem opinie:classic_cool:

Gość recenzja_ pilne
haha pozostaje mi wierzyć, ze te opinie które słyszałeś są rzeczywiście godne powtórzenia.:)

Gość veeena
ja oglądałam i tak głupiego filmu to już dawno nie widziałam, mimo że wcześniejsze filmy tarantino mi się podobały, a tu żałość, dno i kilometr mułu

Gość hmmm. co rozumiesz pod
pojęciem głupi film? ???????????? nudny? za sybka akcja? za duzo krwi? ??????????????????????? brad pitt- brzydszy niż zwykle? film zajebisty. idz warto.

Gość veeena
hmmm. co rozumiesz pod -> nie, nie, nie i nie; nie podoba mi się podejście do historii, brak choćby szczątkowego prawdopodobieństwa zdarzeń i sensu w ogóle, kanciaste aktorstwo (broni się tylko, ten, co gra Hansa Landę) i to, że przez 3/4 fimu tak naprawdę nie wiele się dzieje, jak na film Tarantino taka odpowiedź Cię satysfakcjonuje?

Gość recenzja_ pilne
fajna recenzja... dzieki

tytuł filmu jest odrażający, coś w typie Psy wojny, wybrałbym serial Czarna Żmija.......

Gość 1000 razy warto
Veena "nie podoba mi się podejście do historii" no błagam trochę wyobraźni - to nie jest film historyczny do Wachowskich też miałaś pretensje po Matrixie, że takich pól gdzie się "hoduje" ludzi nie ma w rzeczywistości???? generalnie każdy wie, jakie są fakty a Tarantino pokazuje tylko swoją wariację na ten temat