Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maslanka

DZIEWCZYNY WYPOWIECIE SIE?????NIE WIEM CO MYSLEĆ....

Polecane posty

Hej,wiecie glupia jestem wiem,ale napewno nie jedna z Was miala podobna sytuacje...Ostatnio miałam zbliżenie ze swoim chlopakiem,nie mielismy gum,i poniosło nas...pare razy wszedl we mnie..ale zaznaczam ze jestem dziewica jeszcze i w sumie caly czas probujemy..zawsze odczuwam silny bol i wycofujemy sie,tak bylo i tamtym razem..nie wszedł do końca czy mam się czego obawiać jak myslicie??Może wypoie sie ktos doswiadczony ??Czekam na opowiedz z gory dzieki

Gość molinezjaa
witaj! Powiem Ci tak. prawdopodobienstwo ze moglas zajsc w ciaze zawsze jakies jest! Mimo ze nie doszlo do wytrysku jak to mowia "on slini sie caly czas" nie doslownie ale w czasie podniecenia. Takze prawdopodobienstwo zawsze jest aczkolwiek niewielkie. W ktorym dniu cyklu doszlo do tego zdarzenia??

Witaj dzieki ze odpisałas.No wlasnie nie powiem Ci w jakim dniu cyklu bo nie wiem kiedy miałam ostatni okres:-/w ogole to mam hiperprolaktynemie czyli przez to brak samoistnego okresu..musze zażywć co miesiąć tabletki na wywołanie..:(:(ta choroba wogole może podobno wywolywac nieplodność..:(:(Mysle sobie teraz tak bo wlasnie dzis zaczelam jesc te tabletki ze to byl chyba jakiś 20dzien cyklu...nie wiem.Kurde no poniosło mnie i jeszcze sie przyznam ze "doszłam"jak byl we mnie ale on niby nie..M.uwaza ze nie mam sie czego bac...ale sama nie wiem...

Gość piszesz jak potłuczona
Był w tobie i doszłaś, a jednak jesteś dziewicą? To ciekawe bardzo...

w ogole smiesza a nie smieszna sytuacje wtedy mielismy bo wyobraz sobie ze pękla nam gumaale dzieki Bogu nie we mnie tylko w momencie kiedy otarł sie o moje okolice intymne..strzelilo a ja mowie do niego "co to"?:)a M :"nic" ale ja mowie "czekaj"a tu bum...matko:)

to dziewice nie moga mieć orgazmu??nie mogą czuć podniecenia??Przeciez moga..wzajemne ocieranie sie o siebie moze nawet doprowadzic do podniecenia....

Gość molinezjaa
eheh nie orientuje sie co to za choroba wiec nic nie powiem na ten temat ale skoro byla gumka to czym tu sie martwic? Chyba sobie ktos jaja robi ale spoko ja tez sie dobrze bawie;) aha i dziewica to ty juz nie jestes hehe a i pewnie dziewice moga miec orgazm ja tez miewalam ale gdy "on" jest w Tobie to jaka z Ciebie dziewica :)

dziewczyny no nie robie sobie jaj..trudno wytlumaczyc przez pisanie o co kaman.Guma byla al pekla i pozniej sprobowalismy bez ale nie wchodil gleboko wiem ze mogl duzo dalej wszedl tylko troche a ja bylam bardzo podniecona wiec samo to ze jest we mnie i ble ble ble spowodowalo ze przezylam orgazm i zaraz sie wycofal..

wiem przegielam nawet jesli mam ta blone dziewicza...Mam jednak ogromna nadzieje ze nic z tego nie wyniknie...

Gość nie kumam o co tej lasce chodz
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość lol ja tez tak chcę kochać się
z facetem i nadal być dziewicą :)