Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o rzesz ku....

Faceci, jak to jest jak wam totalnie nie zalezy?

Polecane posty

Gość o rzesz ku....

Nie bede opisywac szczegolow bo nie chce nikogo zanudzac. Chce tylko wiedziec, czy faceci jak olewaja dziewczyne z ktora krecili przez kilka miesiecy i spotykaja ja np. na imprezie sie raczej normalnie wobec niej zachowuja (przywitaja sie, pogadaja chwile, ogolnie sa na luzie) czy staraja sie jej unikac, udaja ze nie widza, odwracaja wzrok itp.

Gość bvbvdfb
zalezy od faceta. tez temat.....

Gość o rzesz ku....
zalezy od faceta. tez temat..... tyle to tez wiem wyobraz sobie, ale chce poznac opinie poszczegolnych facetow wlasnie. beznadziejnie jest mysle ze nie jest tak ze nagle przestaje, raczej ze nigdy nie zalezalo.

Gość o rzesz ku....
Pomarańczowy Skurwysyn i vice versa rowniez takze nie ma sie co oburzac bo to akurat dziala w obie strony.

Gość o rzesz ku....
skurwysynie idz umyj dupe i nie smiec mi tu w topicu.

mi sie wydaje ze zalezało... wg.mnie kobiety musza robic błąd, nie wiem gdzie, moze pokazując ze im zaczyna zalezec,bo ja zaczełam pisac a on przestal... hmm nagle chcialam zeby przyjechał to nie mogł... a wczesniej...taaa

Gość sarielka
Pomarańczowy Skurwysyn a co ty robisz na babskim forum? Taki macho i znawca kobiet raczej pwinien teraz z kumplami siedziec i o laseczkach itp gadac :P a nie na babskim forum tworzysz "grupe wsparcia" Idz sobie samochody poogladaj :) no chyba ze babskie tematy sa ci blizsze sercu niz meskie :)

Gość gość...
Olewać byłą dziewczynę, to zupełny brak klasy, prostackie zachowanie, nieumiejętność bycia sobą, totalny brak wyobraźni.

Gość Smutna12
A co powiecie na to że facet wmawiał mi że będzie ze mną na wieki ,a teraz nagle przestał pisać,a na ulicy mnie nie zauwaźa ;( Dodam że byliśmy ze sobą rok czasu...