Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedzonko

CO dzisiaj zjedliscie?

Polecane posty

Gość lalalaaaaaaaaaaaaaaaa
na sniadanie kanapkę , potem kopyta z sosem pieczarkowym , paczkę chipsów i kinder bueno ;)

Gość na sniadanie
na sniadanie jogurt na obiad jablko na kolacje 2 malutkie skrzydelki kurczaka

Gość Kanion
- śniadanie - 2 mokre drożdżówki ( ser i z owocem ) - obiad grochówka i łazanki z kapustą

Gość Ewellinka
I śniadanie: kanapki z żółtym serem, sałatą i pomidorem II sniadanie: jogurt z płatkami kukydzianymi Obiad: ziemniaki puree, kotlet z piersi kurczaka, surówka, groszek z marchewką, mizeria Kolacja: bagietka i ser valbone, lampka białego wina

o matko ,ale wy mało jecie. ja dzisiaj zjadłam : 4 tosty z szynka i serem , hot-doga na orlenie, pierogi ruskie, ciastko czekoladowe i 3 kanapki na kolację z szynką

Gość A JA SE ZJEM POMARANCZE

Gość mało dziś zjadłam
śniadanie: trzy kanapki z chlebem ryżowym, serkiem almette i tuńczykiem, pomidor potem: kubek zupy pomidorowej i trzy malutkie paszteciki z mięsem potem: dwa ciastka francuskie ze śliwką i jeszcze: z pół kilo śliwek. I nie wiem co jeszcze zjem. mam ochotę na pizzę, ale męż nie lubi, więc pewnie nie zamówimy.

Gość Kanion
zużycie papieru toaletowego wzrasta

Gość
Zupę pomidorową z ryżem , mały kawałek pieczonego kurczaka ze sklepu, śledzie z cebulą.

Śniadanie- grahamka z dżemem, kawa potem- 4 kromki orkiszowego z masłem obiad- krupnik z kapustą i pulpetami z mięsa mielonego(pycha!), 2 drożdżówki z serem kolacja- jeszcze trochę krupniku, 1 kromka orkisza z serem i pół małej puszki szprota w oleju,herbata Tak teraz patrzę, że mało warzyw, bo tylko te co w zupie a owoców wcale!! MASAKRA!!

Gość Taka jedna Justyna
zielone jablko, 2 kanapki, makaron z sosem pieczarkowym, krupnik, poraz kolejny krupnik, tortille, loda, narazie tyle:P

Niech ktos lepiej poleje mi mleka, bo nie mam do nalesnikow, a do sklepu mi sie nie chce.

Podsumowujac - niewiele spozywacie , ale to dobrze bo nie wygladamy jak Amerykanie :).

Gość no właśnie t miało być
moje pytanie: skąd w takim razie tyle coraz bardziej otyłych osób na ulicach?

ja tylko zupe pomidorową z ryżem :o Jakos od 2 tygodni nie chce mi sie jeść :classic_cool: oprócz tego 0,5l coli i 4 szklanki saszetki hot active gripexu a chooja to daje :o

Gość gólodnaaaaaaaa
Odznaczam sie wzmozona zarłocznościa. Mimo, że bardzo dużo jem, to wciąż skarżę się na dotkliwy głód, jestem przy tym bardzo niewybredna. Popęd do odżywiania nieraz u mnie jest zboczeniem, dotyczy on substancji niejadalnych, np. kredy atramentu, tynku. W psychozach zboczenia dochodzą do potwornych rozmiarów przy zanikaniu uczucia obrzydzenia.

Gość gólodnaaaaaaaa
pożeram wszelkie obrzydliwości, zjadam stolec własny i cudzy, wypijajam mocz, wychylam zawartość spluwaczek, pije z muszli ustępowej, itd. Zjadam gwoździe, druty, kamienie, nożyczki i czynie to wśród wyraźnych oznak przyjemności.

Ja zjadlam na sniadanie drozdzowke z jablkami, na obiad 2 talerze zupy, jablko, potem jeszcze jedna drozdzowke z serem:) A zaraz ide zrobic sobie 3 tosty z ketchupem:)

Ja zjadłam tak: na śniadanie: 2kromki chleba z szynką i pomidorem obiad: nie miałam czasu więc kupiłam sobie palucha-taką bułkę i trochę chipsów bo umierałam z głodu o 19kolcję: to samo co na śniadanie :D . tak ogólnie nie jadam kolacji. Dzisiaj się zdarzyło, bo dopiero o 19 w domu byłam. Tak to jest kanapkę na śniadanie i obiadu trochę :) A no i 3zielone herbaty. Teraz ide zrobić kolejną :D

Gość Lektorkaaa
Ja po powrocie z roboty wciągnęłam michę sera w ziołach i bajaderkę. Myślę, że do wieczora jeszcze coś przekąszę :)

Gość az tak bardzo to boli
5 bułek 4 kaszanki 1/2 paszteówki 2 kanapki zer smalcem płucka na kwasno i watroba wolowa głowizna ze słoika i salecefix z 2 bułkami 3 kawy

Gość a jak wygląda micha sera w
ziołach???