Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia stronka dla lamusow

Cholera jasna jak ja nienawidzę naszej klasy!!

Polecane posty

Myślalam przez ostatni miesiąc, że całe dyskusje odnośnie mojego wydziału toczą się na gronie, a tu dziś zaglądam i na tym gównianym portalu setki wypowiedzi!! kilometrowy wątek :/ i bądź tu człowieku mądry, przyjdę pierwszego dnia, a tu już wszyscy zintegrowani, wszyscy razem, grupki , a ja sama :( bo nie jestem wieśniarą i loguję się na nk raz na dwa miesiące. super :( jestem załamana i moje marzenia prysły :(

Gość NK to dupa jest

Gość tez studentka
wez dziewczyno lej na to;)mam to samo;)ludzie piszą do siebie na nk.zapraszaja a ja mam to w nosie;)nie bede zapraszac kogos kogo nie znam..a potem jak sie niepolubimy to go skasuje no nie:P bo przeciez to taka zabawa..szkoda slow;)znam Twoj bol bo tez sie boje ze wszyscy bedą sie znali..grupki itp:)ale jak mnie nie polubią na zywo to nie i tyle;)czesc!:)3 maj sie:)

Gość jhhjhjjgjhdafdkafs
Spokojnie! Ja też w zeszłym roku zapisałam się już na początku września na mój kierunek na naszej klasie, bo tam na forum ciągle pojawiały się jakieś wpisy. I tak naprawdę nic konkretnego się nie dowiedziałam. Choć może i dowiedziałam się, ale z czasem stwierdziłam, że nie było to absolutnie niezbędne i nawet bez tego dałam sobie radę. Nie przejmuj się tym, że nie siedziałaś na forum, nie byłaś na spotkaniu integracyjnym czy na kempingu zapoznawczym bo z czasem i tak wszystkich poznasz i wszystko wam na uczelni powiedzą co i jak.

Nie dość , że internet - kiedyś nie znało się ludzi przed pierwszym dniem na uczelni , a dziś?! każdy juz ma o kazdym opinie, każdy każdego kocha, każdy pisze po 500 postów o dupie maryny. mam tego dość. i jeszcze jakiś chłopak patałach wyrywa wszystkie laski, wszystkie laski to takie kizie mizie, udają kokoetki i super fajne luzaczki , super pewnie to maniurki z kompleksami jak stąd do australii i tylko na forum nk jape otworzą i zamknąć nie mogę. wypisuje sie z nk . bede znana z tego że jako jedyna z roku (100 osób) nie ma mnie na NK!! też bede fajna :/ kurde wsadze im w uszy ich eurogąpki

tak! bo ja się wypowiadam na gronie i próbuję być fajna, a tu patrzę jak mi robią za plecami. Piszą sobie na nk. A myslałąm że na nk jest mniej wpisów i życie towarzyskie omawiamy na gronie! Ale widzę że tam pogaduchy i romanse. To sie wkurzyłam :/ Bo może zaraz się okaże, że na trzecim portalu ( co jest bardziej wiesniackie od NK ? ) będzie napisane gdzie się wszyscy spotkali i że tylko mnie tam nie było brrrr :/ już to czuję bede szarą myszą :(

najgorsze jest to ,że pewien chłopak zaprosił już ludzi do siebie co za cham, a na gronie tego nie zrobił :/ amant jeden :/ i w ogóle ludzie sie na coś umówili, swietnie. Założe własny portal i połowę roku zaprosze na impreze a połowy nie :/ ;/ ;/;/;

Gość kafeterianka pomaranczowa
wez sie dziewczyno opamietaj o to olej! na studia sie idzie, zeby sie uczyc, a nie zajmowac znajomosciami z glupimi ludzmi, bo tacy oni sa, skoro siedza dzien i noc na nk i juz sie wszyscy znaja i kochaja. ja tez teraz zaczynam studia, jestem w identycznej sytuacji i mam to w dupie. na poprzedniej uczelni tez tak bylo. bylam z kilkoma osobami na 'czesc', prawie z nikim nie gadalam, odwalalam cwiczenia, czasami wyklady i szlam do domu. po cholere mi sie przejmowac albo zadawac z debilami?

może i macie rację, powinnam sobie olać to. ale jednak żal mi, bo to moje drugie studia, poprzednie były taki sobie , tu jest więcej lydzi , miałam nadzieję że przeżyje ibtensywnie najbliższy czas, znając wszystkich nie stojąc na uboczu i pacząc na innych że się dobrze bawią, a ja jestem lołem :(