Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamaranczka1233

Moja siostra nie wiem jak ona tak może postępować

Polecane posty

Gość pamaranczka1233

ma 25 lat, prowadzi własna firme i zarabia najlepiej z cąłej rodziny jednak 4 lata temu jak rozkręcała firme zaliczyła wpadkę, pracowałą do ostatnich dni, jak urodziła była z mała 3 miesiące potem znowu do pracy, nie wiem jak ona ciągle moze pracowac przegapiła wszytskie ważne chwile w zyciu swojej coreczke mala caly czas jest z niania albo w przedszkolu, ona ma dom i samochod, stac ja tez na urlop dla malej ale nic nie da sie nawet namowic

Gość 1 7 1
spolczuje dziecku bo taka matka to zadna matka taka prawda

Gość cgbnfnfnhy
a moze zaczniesz zyc swoim zyciem a nie siostry co? domyslam sie ze dla takich obrabiarek dup to trudne ale moze ejdnak zaczniesz patrzec swojej chalupy?

Gość A ja.........
"spolczuję" niektórym znajomości języka polskiego a siostrze autorki takiej wrednej, wścibskiej siostry.

Gość do 1 7 1 i do autorki
a dobra matka musi ciagle siedziec przy dziecku? :o a za co mu mleko kupi?:o dobrze robi bo pewnie chce zapewnic dziecku jak najlepszą przyszlosc a wy matki polki siedzcie w domu z dziecmi i niech maz zapierdala na wasze zachcianki :o Glupie idiotki :o

Gość Taka matka przynajmniej
nie jest sfrustrowaną, pełną jadu kura domową co to wyleją pomyje na te pracujące byle sie samym dowartościowac.

Gość pamaranczka1233
zyje swoim zyciem ale zal jest mi siostrzenicy jak widze ze siostra nie ma dla niej czasu, nawet jak ma wolny czas to woli zostac i pracowac, flirtowac niz isc z corka do zoo

Gość dobra matka...
to cierpiętnicza matka-Polka karmiąca cycem non stop do 4 roku zycia, śpiąca z dzieciekm w jednym łóżku, noszaca je stale na rękach no i oczywiscie siedzaca z nim 24h/dobę.:P

Gość pilnuj własnego nosa

Gość pomaranczka1233
Ona nie ma męża sama wychowuje córkę. Nie chodzi mi o cały czas tylko o troche tego czasu, ja stac na to żeby eychodzić wcześniej i na inne miłe gesty też

Gość pomaranczka1233
Ja pracuje w domu w komputerze, córka ma rok a syn 4 latka i chodzi do przedszkola, nie spie z dziecmi a karmilam tylko do roku wiec matka polka nie ejstem ale spedzam czasz dziecmi w porownaniu do siostry

Gość no i chyba to przebywanie
caly czas w domu dalo ci sie we znaki:P

Gość pomaranczka1233
Poprostu jest mi żal dziecka widzę że małej brakuje ciepła rodzinnego. Siostra nie powinna zostawiac 3 miesięcznego dziecka pod opieka niani tylko chociaż posiedzieć do roku, firma napewno by nie zbankrutowała gdyby ona zamiast do wieczora siedzieć w pracy siedziała by do 16

Gość to i tego dzieciaka do siebie
przygarnij :D wsadz w majtki i ogrzej, daj cycka i bedziesz zachwycona :D

Gość nie widzie w tym
nic dziwnego że autorka martwi sie o dziecko jednak nie potrzebnie bo skoro dziecko ma 4 lata i nie jest glodzone to spoko

Gość pomaranczka1233
moze wypowie sie ktos w koncu ale ktos powazny i ktos taki co mi doradzi jak namowic siostre zeby wiecej czasu powiecala dziecku?

Gość gjkfjghfj
wez sobie kobieto znajdz jakies zajęcie. Np. urodź kolejne dziecko a może przestaniesz wtryniac się w cudze życie :P

Gość gegegegegegegeggegers
Jezu ludzie ale wy jadem rzucacie!! skoro siostra autorki ma dom i samochód i mnóstwo kasy, to od razu autorka ma ,,krzywe,, zamiary wobec siostry, zazdrości jej i waszym zadaniem jest sprowdzenie jej do pionu?? opanujcie się, mysle ze autorka ma racje, praca bardzo wazna ale dziecka nikt na świat siła nie ciągnął ale jak juz jest to nalezy dac nie tylko wikt i opierunek ale tez miłosc, opieke, poczucie bezpieczeństwa, dziecko potrzebuje kontaktu z matka, a nie tylko niani.

Gość pomaranczka1233
dla was to wtracanie sie w cudze zycie a dla mnie to spsrawa ktora musze jakas rozwiazac nie wtraam sie do jej zycia zawsze zyla jka chciala w tego ma corke ktorej mi zal

Gość pomaranczka1233
gegegegge - dzięki że chocaz ty zrozumialas o co mi chodzi wlasnie o brak tej milosci, ja przychodzi do nas z corka to mala ciagle by sie do niej przytulala i nie lubi jak siostra gdzies idzie np. do innego pokoju to sie wiaze z mlym poczuciem bezpienstwa bo jakie biezpieczenstwo gdy nie widzi jej caly dzien