Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahajaka

płukanie jelita grubego-ktoś miał???

Polecane posty

Gość farmaceutka 511 8521120
farmaceutka (5,11, 8:52) www.czat-kamerki.rax.pl Lewatywe powinny tez robic osoby, ktore planuja glodowke - poniewaz resztki w jelitach moga siedziec tam kilka dni i fermentowac. Ostatnio pojawily sie oferty prywatnych gabinetow i klinik , ktore wykonuja "mega lewatywe" czyli Hydrokolonoterapie - polecam przejrzec google na ten temat - w skrocie - do odbytu wprowadzane sa dwie rurki - jedna woda o zmiennej temperaturze i cisnieniu jest wprowadzana, druga wyprowadzana - wszystko w obiegu zamknietym, bez zapachu, czysto, hignienicznie. Wada jest cena - slyszalam ze nawet 300 zl za zabieg.. 20:36 jokoono Byłam na zabiegu hydrocolonoterapi, bo o tym mówi farmaceuta Jednorazowy płyn do lewatywy kosztuje w aptece 100zł. Za pełny godzinny zabieg z masażem brzucha dałam 150. Czekaja mnie jeszcze 4 zabiegi przy czym ostatni gratis. Wyszło ze mnie tyle brudu, pasozytów, pleśni i jakiś takich długich glist ( ale nie żywych) , że doszłam do wniosku - WARTO. 22:47 lojalnaa mam pytanie - czy moge sobie na to pozwolic przy chorobie hemoroidalnej (częściowo wyleczonej chirurgicznie)? 09:22 ja tez to robiłam istne szambo tez miałam ten zabieg wyleciało kupe syfu ze mnie jakies grzyby ,pleśnie,liście,błoto, patyki,glizdy,robaki rózne, nawet kawałek jakiejś rurki i jakas stara szmata ,jeju ludzie płukajcie sobie flaki bo to co tam mozna znaleźć to gorzej jak w smietmiku istne szambo!!!!POLECAM 09:25 aha zapomniałam wyleciał tez mój stary poszukiwany od lat wibrator i jakas butelka

Gość tez miałam ten zabieg wyleciał
tez miałam ten zabieg wyleciało kupe syfu ze mnie jakies grzyby ,pleśnie,liście,błoto, patyki,glizdy,robaki rózne, nawet kawałek jakiejś rurki i jakas stara szmata ,jeju ludzie płukajcie sobie flaki bo to co tam mozna znaleźć to gorzej jak w smietmiku istne szambo!!!!POLECAM 09:25 aha zapomniałam wyleciał tez mój stary poszukiwany od lat wibrator i jakas butelka

Gość blblbbbv
Lewatywa tylko w ostateczności 9np przed zabiegiem czy operacją). Lewatywa czy hydrokolonoterapia nie jest dobrym pomysłem, nie jest to 'naturalny' zabieg i wypłukuje dobre bakterie.

Gość zielono..mi
mam 18 lat i czy mogę sobie zrobić lewatywę czy to za szybko ?

Gość Dlaczego kobiety tak strasznie
poczekaj az bedziesz miała 21laT

Gość zielono..mi
właśnie się zastanawiałam ile trzeba mieć lat ;p bo jak sobie wyobrażę co we mnie jest ... fuj... chciałabym się tego pozbyć .. aale tak myślę ze może aż tak dużo to tego nie mam tam ... nie wiem sama ale dzięki za rade ;))