Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna wdowaaa

pierwszy jesienny wieczór

Polecane posty

o...ja sciagnelam ale jakos..nie chce mi sie ogladac.e..po pijaku bedziesz widziala wszystko w 3D!!!!!!! kurde odlot:)ja na dokladbe bym sie papierochem sztachnela i juz bylby git:P

Ja w ogole nie odczulam jesienni przyznam ze na polnocy Niemiec jest calkiem cieplo:) MYSLE Ze dzis jestem zbyt zmeczona na relax przy ksiazce pod kocem ;) chyba przeloze to na piatek ;) kto ze mna?

hej dziewcztnny:)jak sie kolejny dzien zaczyna?? szczerze mowiac film wczoraj byl okropny a dzis od 7 rano doskwiera mi wielka nuda i tesknota za moim przyszlym mezusiem.i coraz wiecej mysli o tym co moze byc albo i jets w moim brzuszku:) mala czarna 24..wiesz o co chodzi.dzis przekomam mojego zebysmy wybrali se razem na usg.nic strasznego przeciez.pokaze to czego testy nie wykryly.on bedzie napewno szczesliwy..ja bede w rozterce.w sumie sama tego chcialam....ale teraz zaczynam myslec czy aby jescze nie jet za wczesnie.szkoda ze te watpliwosci natrafily mnie dopiero po zalapanowaniu;( wogole jakas taka osowiala jetsem.moze to wina pogody..a moze po prostu mojej za bardzo wyczolonej wyoobrazni.... wstawajcie spoiochy i opowiadajcie co u was.bo mi tutaj strasznie smutno samej:(

Dzien dobry wszystkim. Czarna... Wstrzymaj sie jeszcze troszeczke. Nie chce zeby spodkalo was rozczarowanie i pracujcie nad tym caly czas. U mnie w porzadku. Moj kochany odkryl jakas gre w necie i gralismy wczoraj do 0.30. wariat:P

Gość joanna sikorska
a ja w przerwie na obiad, poszlam do pobliskiego baru przy politechnice i oszalałam na punkcie barmana w ciemnej koszuli, ależ on mnie kręci, juz mam wizję jak całujemy sie za barem,tylko ze ja mam 28 lata a on co najwyzej 21........

Gość dep_presja
nie przesadzajmy - jak to mówią ogrodnicy jeszcze nie jesień

joasiu kiedys tez tak mialam...ty masz 28 on 21 i co z tego?????ja stracilam glowe dla faceta starszego o 9 lat...i wcale nie zaluje;)czasem trzeba sie odwazyc.a co ci szkodzi???hm???podejdz do niego i daj mu karteczke z nr twojego telefonu..przeciez cie nie zje..najwyzej wiecej sie w barze nie pokazesz:Pmowie cio.....moze kaurat to..ten rycerz w czarnej koszuli na bialym koniu;) ogrodniku..no jesieni nie ma w zadnym stopniu. zwlaszcza ze jak sa zimne wieczory...wystarczy kolderka i ludzik przy tobie i juz mamy hawajskie klimaty:)

hej dziewnczynki:) jak tam wam popoludnie mija......dajsa..lepiej nie wymawiac czasami niektorych slow pamietaj..zawsze jest cos co mozna zlalesc przez 1 slowo:)i jak wam ten drugi z kolei wieczor mija??? jqa sie zatopie z miskiem na kanapie odpalimy jakiegos zabójczego horrora i tak spedzimy wieczór:)jutro mnie nie bedzie do 18...-->work:(dziewczyny znacie jakis sposob na muszki owocowe???przeszperałam cala kuchnie..nigdzie nie mam zadnego zgnitego ali tym podobnego jedzenia..nawet wysprzatalam na nowo kazda szafeczke myslalam ze mi gdzies sliwka za blat wpadla albo cos ze ich tyle jest..ale nie.kuchnia blyszczy a one sa wszedzie.w szafkach w koszu na smieci(pustym)...n oknach...wszedzie:(buu probowalam okna wyotwierac ale ich wiecej brakuje.preparat na muchy??nie bo to owocowki...nawet mokra scierka je sciagam i dalej sa!plaga jakas...:(milego wieczorku nwszytkim dziewczyny odpalajcie filma i na kanape:)

tak wiec piszcie co tam u was.jutro przegladne poczte..a teraz ide zatopic kly w tej nieczystej istocie co siedzi na kanapie..heheheh milego wieczorku:)buziaki wszystkim:)

Gość ja też mam te muszki
i też nie wiem skąd :(

:(no ja nigdy nie mialam zawsze od jakiegos owocu byly....a teraz sa wszedzie.nawet w szafce z chlebem..zdarzylo si ze otworzylam lodowke a tu siedeza na wszystkim:(i wszystko do kosza.troche ich powyganialam ale wiadomo ze teraz na noc mam czysto a rano pewnie znow chmara ich bedzie;(jutro pojde cos kupic bo juz nie wytrzymuje....sa w korytarzu w lazience w przedpokoju...w innych reszta domownikow tez ma.tylko ja w sypialni nie mam....ale zauwazylam ze mialam w sypialni ale zostawilam tonic do oczyszczania twarzy otwarty...z sypialni wwszystkie mi9 sie w nim potopily:)probowalam tegfo chwytu w kuchni i lazience...ale tam nie podzialalo....:(sprobuje lakierem rano w nie psiknac jak mi sie zbiora w kupie np przy cukiernicy albo na zaluzjach...moze lakier do wlosow cos poradzi.w sumie silnie rozpylajacy jest....bo poki nie mam srodka odpowiedniego to co innego moge wymyslic:(

Gość a nie tak duzo aż to nie mam
w kuchni trochę...

:) CZEJSC kajmisz i malenka i nadjuszka ale smerfastycznie was widziec;)My zbieramy ałtobus rzeby do Ciebie jehac i odwiedzic;)Ale sóper wsa widziec;)

Ale wy jestesci poszlyscie sobie stamtont i jeszcze tamten ropik psójecie:(a ja was tak lubiem:(co wam pszeszkadza rze mam sracze?tesciowa mi zakópila stoperam...jak myslicie morze pomorze? czarna wdowa jest taka mondra i sie zna na fszystkim to morze mi powie??????????????? Kerisza jestes zajesmerfiastofanastyczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość aldhlaskcfbfsa
Nie uwierzysz Kajrisz....cała ekipa sie zbiera żebyy Cie odwiedzić, a widzisz Twoja największa wielbicielka z Ozorkowa Cie znalazła...Tylko tej Anieli podziękować bo bardzo smutno było bez Ciebie.

Mi tam zajebiście mijał PIERWSZY jesienny wieczór:P A jak zimno to ma kto ogrzać:classic_cool: Chociaż fakt, ja bym wolała lato. Ale w sumie zima też ma swoje plusy:P

Gość Wielbicielka malenkiej
Malenka a ja myslala ze ty juz gdzies kolo bydgoszczy bez netu siedzisz;/ Bo wiecie drodzy czytelnicy ze mala czarna 24 to taka malenka co to poderwala gdzies w londynie zonatego chlopa-chlop chcial bardzo na lono rodziny wrocic ale jak sie tylko malzonka dowiedziala ze glowa rodziny dooopczy i wydaje rodzinne fundusze na taka malenka to tak sie wkurwila ze nawet nie chciala slyszec o powrocie malzonka . Wiec biedak bez wyjscia nadal z malenka siedzi bo nie ma mu kto prac gaci a ona mysli ze zwielkiej milosci...koniec bajki dzieci spac *brak pl znakow

Gość Czika-nialiana
A mi tez smutno, sama w domu, byl gin i tonik, teraz herbata i papieros, zaraz zalacze brzydule, kariera super, ale zycie prywatne do bani, moj facet wyjechal a ja nie wiem co ze soba zrobic!chce juz dzieci i rodzine a on ciagle nie jest gotowy mimo ze ma juz30lat!

Gość Wielbicielka malenkiej
Spoko czika nie przejmuj się brdzie dobrze, masz ta sma sytuacje co Mała czarna 24(prawie) 3majcie sie juro zajrze

Hej, nawet nie zauważyłam, że dzis pierwszy dzień jesieni....zmęczona bardzo-ciężki dzień, ale żeby wam nie było przykro to wpadłam się chociaż przywitać;)

Gość bunny_bb
ja jade na oktoberfest :p wiec sie upije na powitanie jesieni a co tam :p raz sie zyje! a choc raz przywitam jesien prawowicie ;)

Gość manager
Tu zobacz -> ww.audio.bloog.pl

Gość Lusesita 30
Jesień trwa szpetnej aury czas,kaloszy peleryn i mgły,jesiań trwa rdzawych liści czas,pod płaszcze się pcha wyziębia nam serca wiatr-i choć to nie moje słowa tylko Nosowskiej to i tak święta prawda....a ja kocham jesiń,długie wieczory,szaruga,malinowe herbatki(ze wstawką)....właśnie zamówiłam czerwone buciki na aukcji tak poprostu,tak sentymentalnie a w tle apocaliptyca;-)-pozdrawiam wszystkich z jesiennym dołkiem.