Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna wdowaaa

pierwszy jesienny wieczór

Polecane posty

Chciałam powiedzieć że jesień to piękna poru roku... Tylko jeszcze żeby ludzie nie bylo tacy szarzy na ulicach. Sami się przypatrzcie: czerń i szarość. Żeby nie liście, nie byłoby kolorów na świecie jesienią.

tak,yu;le ze jak ktos obraza potem pisze ktos cos to od razu sa usowane karty....ciekawa jestem kto i dlazcego je usónol......ale domyslam sie:P

Gość to ja zglosilam
te posty do usuniecia,nie jestem misss.Dlaczego? No chyba odpowiedz nie jest trudna,bluznierstwa,wyzwiska i ublizanie kazdemu kto sie wypowiedzial Mnie tez sie dostalo no i poprosilam o zablokowanie tego nicka.

A mnie zastanawia dlaczego na pierwszym forum nie było takiej dyscypliny i każdy pisał co chciał, wyzywał? :)

Gość to ja zglosilam
No i Aniela tez prosila o usuniecie postow,sprawdz sobie na smietniku(topiku) ,przeciez nikt Ci nie zabrania zglosic postu do usuniecia.

Gość panny toaletowe
ale nasz tesz ósóneli hociasz bylysmy kórtóralne :) pozdro Halina, rzaneta, wioleta i monika :) :) /dobze, to my jósz nje bendziemy rozrabiadz skoro nasz nikt tó nje hce.../

Gość Margareta z klozeta
nie hcom nas :( a co my wam zrobiłyśmy??? cooo???? rze kohamy kajrsz??? Rze wpierf to nas zaprasza, rze niby do stodoły, daje adresa a potem co??? co wam pszeszkadzamy? za kajrisz to my na koniec śfiata, rzeby choć stała siem nie wiem kim.terz lóbiem kóltóre będziem usówac wrzystkie blóżźnierczynie!!! Obiecujem. To jak? W tigrem tom siem wrzystkie nie pomieszczom, maszvkajrisz cosik na oku rzeby po nas pszysłać???Jedziem do ciebie, pomorzem maliny zrywać, ja robote pszed śientami dla ciebie mam.

Gość czarba wdowaaa
nie no panny toaletowe a ktos was wyrzucil??? z was chociaz ssie posmiac mozna tak jak i ze mmnie czasem wiec jest git. no wiecie hm,..jakby wam to powiedziec..sezon na malinki wlasnie sie konczy ale...hm.....moge was zatrudnic zebyscie mi drewno na zime porabały:P a tigry niestety nie mam;( ale....mam starego żuka i tirowke wiec...zawsze mozna tym.osobiscie polecam żuka bo tam jest pelen luksus..i jak nieziemsko telepie..normalnie jakuzzi:)

margareta...hm ciebie awansuje na mojego jedynego osobistego parobbka co ty na to??wiesz...cos w typu ja bede ksieciunio ty bedziesz tołdi..... a tołdki za ksieciuniem na koniec swiata.tak wiec zastanow sie nad moja propozycja.oferuje si hotel 7 gwiazdkowy (takiego jescze nie bylo) w stodole wsrod łowiecek,sniadanko razem z kurami i cotygodniowy rekax z w spa...czyli obcinanie paznokci pila lancuchowa,maseczki z kurzych jajkopiorek i...blotne kapiele ze swinkami.to mam w standardzie;)wiec jak ?? hehe mam nadzieje ze sie nie podniewacie za to:P i jak tam wam dziewczynki dzien mija??dajsa co tam?? malenka??ja dzis musze wykonac troszke przetworow z owocow..a tak mi si nie chce..........jakby co piszcie na gg:) miss...jak sie spalo?

Gość panny toaletowe
no wlasnie, my tesz nje rozómjemy dlatszego nasz wyzócili bo my tak rzartowalysmy tylko i nikomó nidz zlego nje pisalysmyani rzadnych bszytkich sluw.... takom tylko glópafkem-smjehafkem mialysmy :D :D :D ale komós siem to nje spodobalo, bóóóóóó i tak sobje s anjelom tesz rzartowalysmy, ale taki inspektor sanitarny on siem hiba moderator nazywa nasz nje lóbi i jósz....

Gość joanna sikorska
Witam wszystkich obecnych! Tak, to juz oficialnie jesień,ta nostalgia,ale ja ja lubię,to jest dobry czas na zmiany w życiu,no niekoniecznie nowa fryzura,makijaż...Nareszcie jestem zdeterminowana do szukania nowej pracy,praktyk (bo w sklepie odzieżowym zapuściłam juz korzenie na dobre) tak więc szukam,chodzę,wysyłam,pytam i nic. Wiadomo wykształcenie humanistyczne to niewielki atut,ale doświadczenie życiowe sie przecież liczy,prezencja,nienaganność i subtelność! ale jakoś nikt nie chce docenić takich zalet! chociaż by spróbował!? Takie wielkie miasto jakim jest Warszawa stwarza ogromne możliwości,to fakt,ale jaka konkurencja ogromna! z wielkim zapałem szukam dalej. Radzę wyjśc dzis na długi spacer,bo to podobno ostatni taki słoneczny dzień! Buziaki!

Gość dziewczynki gdzie jestescie...
??????