Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piwop

Zdrada czy nie ?

Polecane posty

Gość piwop

Witam. Mam pewną rozterkę. Jestem od roku z kobietą. Poznałem na czacie dziewczynę i wymieniliśmy się adresami e-mailowymi. Po wymianie kilku "listów" poprosiłem ją o nagie zdjęcie. Czy waszym zdaniem jest to zdrada czy nie? Z góry dziękuje za wasze opinie.

Gość to nie jest zdrada
ale jesli powiesz swojej dziewczynie, że tamta ma prostszy kręgosłup to juz to bedzie zdrada :classic_cool:

Gość perełka90
dla mnie chyba by to bylo czyms rodzaju zdrady...nie chcialabym sie dowiedziec ze moj chlopak pisze z jakas dziewczyna i dostaje od niej jej nagie zdjecia!! chyba przegiales.. a moze nie kochasz swojej dziewczyny?

Gość hahaha to będzie zdrada
duchowa, której dziewczyna ci nie wybaczy.

Gość piwop
Kocham swoją dziewczyne.

Gość ja ci powiem
ze spotkałam sie z podobna sytuacja , to mnie koles poprosił o nagie zdjęcie , ja mężatka , on żonaty , oczywiście nie dostał je...jeśli ją o to poprosiłes to znaczy , ze ci chyba czegoś w związku brakuje albo ... jej nie kochasz

Gość perełka90
to powiedz dlaczego pisales z tamta laska i chciales od niej nagie zdjecie? moze jestes znudzony swoim zwiazkiem? nie rozumiem czegos takiego!moze dlatego ze jestem dziewczyna...

Gość perełka90
a moze nie dojrzales do prawdziwego zwiazku....

Gość piwop
Nie wiem czemu z nia pisalem, chyba taka zwierzeca natura...

Gość ja ci powiem
i co skończyłeś juz z nią pisać ?

Gość piwop
Tak, skonczylem. Uznalem ze to moze za daleko zajsc.

Gość perełka90
nie mozesz sie tlumaczyc zwierzeca natura... pomysl moze cos nie tak jest w twoim zwiazku?..

Gość piwop
Nie zauwazylem zeby cos bylo nie tak..

Gość ja ci powiem
że dobrze zrobiłeś , ja nie dałam kolesiowi zdjecia , ale mimo tego mamy kontakt ze sobą , rozmawiamy , ale nie ma w tych rozmowach podtekstów erotycznych , zrozumiał odmowę , a mimo to zabiega o kontakt ze mną

Gość perełka90
wiec na pytanie o to czy twoje zachowanie bylo zdrada powinienes sobie sam odpowiedziec.i pomyslec jak ty bys sie czul gdyby sie dowiedzial ze twoja dziewczyna cos takiego zrobila. jezeli to dla Ciebie nic takiego to Twoja sprawa, kazdy zwiazek jest inny.

Gość IDŻ PRZEZ ZOBOŻE BRACIE

Gość tja....
jak dla mnie zdrada. jakbym się o czymś takim dowiedziała to wyprowadziła bym faceta z domu w 5 minut i przez okno.

jeśli masz zwierzęcą naturę to wyjdź na balkon i wyj do księżyca, a nie proś inne o nagie zdjęcia, kiedy masz własną dziewczynę. cholera, są jakieś zasady. chociażby niepisane.

jeśli masz zwierzęcą naturę to wyjdź na balkon i wyj do księżyca, a nie proś inne o nagie zdjęcia, kiedy masz własną dziewczynę. cholera, są jakieś zasady. chociażby niepisane.

Gość pupilek222
postapujesz nie fer, po co ci byly te zdjecia? jeszcze nagie? onanizowac sie chciales przed nimi? nie rozumiem. co facetom w glowie siedzi?

Gość ja ci powiem
do teraz czarny czemu mówisz , ze mu zazadrościsz? po mojej odmowie co do zdjęcia , nie bylo rozmowy na ten ani inny temat związany z sexem , teraz nasze kontakty są .. przyjacielskie , jak mamy czas to rozmawiamy sobie na gg , albo czasem jakiegoś sms wymienimy , ogólnie lubimy wiedziec , co u nas słychać , nawet jak napisałam mu , ze chce tę znajomośc zakończyć , to on... fakt milczał jakis czas , a potem znowu sie skontaktował i mamy taki kontakt od prawie roku , ale zastanawiam się po co mu taki kontakt ? tego nie wiem , a znając jego mi nie powie , bo jest skrytym człowiekiem