Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akon 28

Jak dziewczyn nie nalezy podrywac ..**

Polecane posty

Przedewszystkim tekstami typu 'hej laska' 'niezla dupa' etc ;) nie wolno byc nachalnym i zbytnio ,bezczelnie sie narzucac ;)

Gość nie kląc nie byc wulgarnym
nie chwalic sie swoimi podbojami, trzymac rece przy sobie na poczatku znajomosci,

Nie 'kozaczyc ' ;D ja na sam dzwiek kozackich opowiesci odpadam ze smiechu hahah;D

Gość mufkaa
i nigdy nie proś od razu o numer telefonu xD ja np zawsze mówię, że nie jestem dziewczyną na telefon.

Gość nie nudzic opowiesciami
ile sie kiedys wypilo i co po tym robilo. takze o meczach, grach komputerowych i silnikach samochodowych ( chyba,ze dziewczyna akurat tym sie interesuje)

heheh ojoj ;D przesadzilas ;P ja np. lubie obejrzec mecz z moim chlopakiem czy mu pokibicowac albo chociaz porozmawiac czy obejrzec tunigni samochodow czy moje ulubione marki ;) ale co do alkoholu i ganji ;P to raczej zachowalabym to dla siebie ;D hihi

Gość józio
chamsko i strachliwie. i nie należy podrywać dziewczyn brzydkich. one mając kompleksy nie wierzą , że je podrywasz a myślą , że z nich kpisz. reagują atakiem ze strachu. piękne Niewiasty , mają świadomość swojej urody i łatwiej je zaskoczyć czymś , byleby oryginalnym , śmiesznym. bo podrywów w stylu eeeee niuńka to one doznają wielu...

Gość Kanion
Małgosiu , może seksik ?

Jioziu?? Kim kolwiek jestes ;D masz racjie Kanion ;Pty znowu zadziwiasz ludzi ;D szkoda ze nie na temat pozdro

Gość zenek spod sklepu
"hej lala bucik ci sie rozpierdala" hahaha