Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solejss

chlopak ze szkoly mnie obraza

Polecane posty

Gość solejss

napisal do mojej przyjaciolki z klasy, ze to ja nastawiam ja przeciwko niemu, ze moge wypierdalac z tej szkoly, ze jestem pojebana itd. jutro mam zamiar mu to wszystko wygarnac, ze jak jest taki super, niech pogada ze mna w 4 oczy. ale wolalabym sie jakos zemscic, jakies pomysly?

Gość solejss
nie pozwolilam mu odbyc ze mna stosunku po lekcjach i pewnie dlatego

Gość solejss
to nie jest smieszne... nic mu nie zrobilam, on mysli ze jest taki super i w ogole, w tamtym roku pisal ze mam fajne cycki, a w tym mnie jedzie... tamto tez mnie wkurzylo, ale wtedy to zignorowalam i teraz mam...

Gość solejss
niestety jak na imprezie moje cycki macały chłopacy to odkryli , że to sztuczne. i teraz jeden z nich mnie tepi

Gość lolkjfkasjffj
pokaz cycki

Gość marischiaaa
ty masz 13 14 lat prawda?? przyznaj sie bo inaczej ci nie pomoge...

Gość solejss
skoro tak was to bawi, to prosze, podszywajcie sie, ale mam nadzieje ze ktos normalny odpowie

Gość solejss
nie, to jest technikum, mamy po 17 i 18 lat

Gość maj nejm is kropka
po twoim charakterze nie wiglada na to zebys miała 18 lat.. A ja umiem wyczytac wiek, charakter jaki ktos sie z charakteru pisania i z wygladu :) nic innego mi nie trzeba...

Gość egae5ggga
a nie objechalas go na pewno?

Gość solejss
skoro potrafisz wyczytac po 3 postach moj charakter to gratuluje. to swiadczy tylko o tobie :o zreszta tematem nie jest moj wiek, tylko czuje sie upokorzona i nie wiem co z tym zrobic. bo komu mam o tym powiedziec?

Gość solejss
nie, po prostu przestalismy sobie mowic czesc (bo wg mnie chlopak powinien pierwszy powiedziec, tym bardziej, ze z nim mam taki sredni kontakt) i moja przyjaciolka tez mu juz nie mowi, ale w ogole o nim nie gadalysmy. i on zaczal do niej pisac (kiedys sie w niej podkochiwal, a teraz ona znalazla sobie chlopaka i pewnie jest zazdrosny), ze to wszystko moja wina, ze to pewnie ja jej zakazuje sie z nim witac (dziecinada) itd. i to juz nie pierwszy raz na mnie najezdza za nic, chce mu dac popalic.

Gość trhrj
kurwa masz z 12 lat :O

Gość solejss
piszę bzdety bo nie srałam trzy dzionki

Gość solejss
dlaczego ja mam 12 lat? tylko dlatego, ze chce zrobic cos z tym, ze ktos ciagle po mnie jezdzi? to on ma jakies chore problemy o niemowienie 'czesc'. ja mialam go gdzies, naprawde. po prostu juz mialam z nim kilka sytuacji i mam tego dosc. czy to takie trudne?

Gość solejss
jem kupe

Gość GangstaAaaaaaj
Napie***ol mu w ch**

Gość mamma miaaa
zignoruj go, nie zniżaj się do jego poziomu

Zajeb mu prosto w ryj na srodku korytarza...zobaczysz, ze podziala...odczepi sie w koncu.

Gość 2355523
Przyjeb mu w ryj.... Zobaczysz że poskutnkuje.

Gość mamma miaaa
czasem intence tzw. życzliwych sa co najmniej dziwne. Pytanie po co Ci o tym powiedziała "przyjaciółka"?

Gość 4363463
Jak się zemścic? Podłóż mu do teczki pety a potem zawiadom nauczycieli, że pali na przerwie i częstuje was petami... gorszy wariant - narkotyki możesz spróbowac wpisac mu pałę do dziennika, albo kilka ukradnij mu komórkę, i niech jakiś kolega o podobnym głowie zadzwoni z niej że podłożył pod szkołę bombę prześpij się z nim, a następnie idż na policję i zglos gwałt zadzwoń do szkolnego pedagoga przedstawiając się jako pracownik socjalny MOPS i wypytaj czy nie sprawia problemów bo pochodzi ze środowiska patologicznego...

Wiesz kiedys mialam klezanke ;) ktora kochala sie w moim sasiedzie ;P w tym rzecz ze moja przyjaciolka tez sie w nim kochala ,wiec ze wzgledow na atrakcyjnasc (mimo to ze zarywal do tej kolezanki) WYBRAL moja przyjaciolke ;) kolezanka sie wkurzyla zaczela dogryzac, robic fotomontarze etc. wiec on na nia najechal;D chyba do dzis sie z nim kluci , ale tylko po to zeby miec kontakt bo on naprwde ma ja w dupie. W sumie nie bylo warto;D bo dany osobnik ma teraz swoj kochany motor i swiata po za nim nie widzi pozdro. ps. zrezygnuj z zemsty to nic nie pomorze ,powiedz mu ze nie chcezs bo cie to poniza ;) i obraza evtl. kaz sie przeprosic i zostaw go w spokoju papa