Hinatka 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 jeszcze mu krzywdę zrobisz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 masz mnie za takiego okrutnika? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 nie.. za mojego rycerza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 jak chcesz mogę Ci streścić całe swoje wakacje, ale nie tu :P i w sumie, ciekawa jestem co Ty przez ten czas robiłeś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 wielbiciel70b@wp.eu zapraszam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sukinsyn wylogowany Napisano Wrzesień 24, 2009 Dobranoc wam gołąbeczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sukinsyn wylogowany Napisano Wrzesień 24, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Hinatki....... pewnie tu nie ma........ może bedzie później :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 jest :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 To się ciesze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Hinatka masz czas na? @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 mało Ci do szczęścia potrzeba :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Szczerusiu...... wymyśliłem od Twojego nicka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 jak to coś poważnego to mogę chwilę mieć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Hinatka.... sorry pomyliłem Topic :D ....... ale musze ci coś powiedziec :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 Jesteś teraz na kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Listopad 29, 2009 jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 Ciesze się...... ja znowu poprawiłem swoją stopke......znalazłem w niej dowcipy na yotube dowcipy które...... koledzy pokazywali mi w szkole :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 Pamietasz zarabista gothic lolite? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Listopad 29, 2009 taak :) wybacz, ale śpiąca dzisiaj jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Listopad 29, 2009 Ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość itempeufrad1983 Napisano Styczeń 31, 2013 Bardzo dobrze :) - http://tabletki.waw.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Podniosę.. Napisano Luty 5, 2013 I to :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach