Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamkinoaleniemamkasy

Alicja Bachleda, Niemcy i Hollywood

Polecane posty

Chciałam tu napisać taką opinię swoją, że w całej tej ciązy Alicji Bahcledy na najgorszych cieniasów i leni wyszli...Niemcy. Dlaczego się nie starają mieć jakiegoś swojego aktora w Hollywood, nie? Może Bachleda nie miałaby dziecka z farelem wtedy. Miałaby jakiegoś niemieckiego kolegę, który by zarabiał tyle co ona w tym USA. Miała tam trzymać z NIemcami , nie? Po prostu. Wtedy nawet z tym dzieckiem Farela może ktos tam coś tam... a ona? U kogo ona grała tę prostytutkę? W każdym bądź razie Niemcy - coś strasznego nie? Nic im się nie chce :(

Gość kaskadka
a co ma piernik do wiatraka??

Gość Sisior
Prawda taka, że co szósty Amerykanin ma korzenie niemieckie - do USA wyemigrowało w XX wieku 50 mln Niemców, prawie tyle samo, co obecny naród zamieszkały w Niemczech.

Gość manager
Tu masz -> www.audio.bloog.pl

No wyobrźcie sobie , ze ten TRADE jest...niemiecki. No to już wszystko może zaczynać od początku tylko z dzieckiem. Grała w Niemczech dostała rolę w niemieckim filmie. I dalej z Farelem ŻEBY WYGLĄDAŁO, że chodzi jej o kasę. A ona? Ona NIE ZARABIAŁA jak dla mnie. W PORÓWNANIU. Film był zbyt artystyczny jak na USA i dostała za niego 2 nagrody. No to sie puściła na kasę. I tyle. Czy teraz zarobi wiecie od kogo to zależy? od ...FARELA. :( Bo jest aktorką . Samo życie :(

Film był artystyczny za bardzo, a po co jej to? Jaki przełom? Przełom by nastąpił gdyby...skaskowała. Może miała wyjechać po tym filmie by kasować? Tak NAPRAWDĘ - dostała rolę z Farelem i tyle. I chyba od początku za Zosię nie skasowała. I to za nią szło. I tyle :( No to kompromitacja Niemców straszna. W sumie zostaje jej to samo od początku :( A kasa?

Gość jfdkislo
to jakis belkot

A lepiej już dać spokój. Ale wszystko dzięki Niemcom. Dostała nagordę za rolę w niemieckim filmie. Hmmm... gdyby wyjechała z Polski i dostała nagrodę za rolę w hiszpańskim filmie to by się też lepiej z tym Farelem dogadała a tak? On ją ograł. Bo to oszustka w sumie. Jesli się uczyła niemieckiego w Krakowie, a ma wpisany hipszpański to oszustka i tyle. :(

No i dobrze kombinuję - teraz zalezy co umie po tym hiszpańsku bo po niej. Mieszkała kilka lkat w meksyku - coś powinna umieć. Z Farelem grała bo sie nie puszczała. Jedyny powód - jej dobra opinia. To już ma popsuta i to na amen. Ale zrobiła debili z NIemców. Znaczy... chciała zrobić. Ale grać w Niemczech, trzymać z Niemcami i puszczać się na kasę to naprawdę... mając obywatelstwo amerykańskie. No nie wiem...cos strasznego :( Oby mnie to nie spotkało i tyle :(

Ale tak sie bez sensu puścić nie? Coś strasznego. :( przecież Irlandia jest 100 razy gorsza niż Niemcy. Ona ma fioła czy co? :( No nic - nie moja sprawa.

Gość w q sie nie miesci
kochamkinoaleniemamkasy czy ty nie masz wiekszych zmartwien?

No ale co - nikt jej w Nieczech nie obrobił. Wszyscy sie bali amerykańskiej rodziny Bachledy i Wajdy. No to obrobił ją Farel. 200 milionów nikt nie miał - jeden z irlandii. No co? Nie jest tak? Wielka miłość - jakieś pierdoły. :(

Tak myślałam - zlewali z niej równo w Niemczech jak wyjechała :(. Do rodziny. Żeby być bliżej rodziny... w USA... :(

Gość I feel your heat in dusty whis
ta t ma qwa słowotok ja ja znam jak sie uczepi tematu to dobry boze nie pomoże...

Wiecie co - powiem wam ejszcze tyle MOJE ZDANIE - powinno się przefarbować na blond ta Bahleda. Tak po prostu, jak przyjedzie do Polski nazad. Że lubi ten kolor włosów . Nie że tam coś mam do blondynek, ale ona akurat POWINNA być blondynką - tak myślę :(

Wyjechała do USA żeby po rolach baronowych w Niemczech dostać rolę dziwki w USA też w filmie niemieckim, a że uparcie nie chciała się puszczać to dostała rolę z Farelem, który akurat nie miał kochanki :( No wiecie co... czy to nie tak wygląda - W SKRÓCIE? Ale zobaczymy co będzie dalej w tabloidach. Nad tym można tylko płakać :(

No ale wiecie - ani szkoły teatralnej, ani tych hiszpanów - jak Ci Niemcy mieli ją traktować? Ciągle u nich grała! Już w tym USA miała iść do hiszpanów. Chyba, ze oczywiście ani słowa po hiszpańsku (urodzona w Meksyku) przez to W OGÓLE zagrała w tym trade. Bo tak? No co. Zamiast latać za petami miała sie w tym usa uczyć hiszpańskiego a u Farela by nie skończyła, a tak? Poradziła sobie w prostszy sposób co prawda, ale obciach... ?:( zniesmaczenie :( jak dla mnie :(

możecie się śmiać, ale tak jest NA PEWNO. Nie chcesz się puszczać? to sie ucz ciamniaro. No to nic się nie nauczyła. no chyba, ze teraz... ale z niej leją - a wygląda na to, że to oni są skompromitowani :(

No szkoda, że się z matką nie dogadywała jak należy bo by tę karierę zrobiła, a tak? Ogłupiona od początku przez matkę , która nie wzięła pod uwagę jej charakteru... zamiast grać w jakichś sensacjach w Polsce od razu i po szkole teatralnej , później do Niemiec i kasować i do USA kasować to... :( No nic. Takie to są głupie te matki Polki. Same dały dupę na kasę to czego mają dzieci nauczyć. Najwyżej wszystko spieprzą do końca jak obecnie - nawet w Polsce rodzić nie chciała. Ciekawe czemu? Przecież i tak niczego nie zyska więcej. Niemcy i koniec. Hiszpański pewnie dalej leży... no chyba, żeby... :(

Ale s umie tak najbardziej sama się ogłupiła tą rolą Zosi (film ogólnie szmira równa). A czy zarobiła? A te jej piosenki eteryczne - istna Zosia. No to Zosia się puściła i koniec. A przecież to nie jej charakter. No ale Polska... kto sie tu czymś przejmuje. Wielka Bachleda...wielka sława... wielka piękność... :( Uhmm :(

Patrzcie co znalazłam dziś rano!! Mel G. sie nie ożeni z ruską też wymyśliła :( http://www.pudelek.pl/artykul/19882/gibson_sie_z_nia_nie_ozeni/ druga Bachleda. Jedno dziecko już ma - podejście nr 2 pewnie. Ale tak się zastanawiam - skąd ten dom? No z Rosji to żeby się na Daltona mafia ruska nie rzuciła. Farela Niemcy obronią - teraz pewnie chodzi i klnie jak szewc "cos ty tu ty k**** polska w ogóle robiła?". No ale i tak nie może narzekać, nie? :( Ło jaki obciach, ale ruska jeszcze lepsza - najpierw Dalton, teraz Gibson. Za bogaty. Stary ale za bogaty i się nie udało. A Farel za młody. Po 40stce. Bachleda to mialaby szanse z Collinsem , ale ...Philem Collinsem. Jak dla mnie. Możeby jej wokal poprawił. :(

Ten Gibson też taki oszalały, nie? Pewnie znowu dalej będzie kręcić. gdyby nie te romanse to by już nic nie nakręcił. no albo teraz będzie pił, że w sumie go już nikt nie kocha. no ale weź tu z takim... jedynie dziecko. wartości zero. no ale cóż ta za pomysł i tak dalej i tak dalej.. w sumie po Bachledzie można się było spodziewać więcej rozumu. Ale nie ma go wcale. Tyle co w ptasim móżdżku. Już mnie w sumie nic nie zdziwi co zrobi. Niemcy nie docenili, że ona jest zgniłym pustakiem bez szkoły. się nauczyła im hiszpańskiego. Nie ma co. Na drugi raz niech se wezmą jakąś po teatralnej - to będzie wiedziała po co tam jest bo Bahleda nie wiedziała. Jedynie, że ma dzianą rodzinę i tyle. ciekawe jaka jest rodzina Oksany, nie? A tu bachleda w plejboju za chwilę - pewnie tak się skończy...ale to mogła i bez dziecka jak chciała zerwać ze swoim wizerunkiem Zosia. ZOSIA - ja tak właśnie myślałam, że tak miała zrobić i zawsze mniejsze zgorszenie. I Niemcy by wiedzieli co grane, a tak? Wszyscy wyszli na debili. Ale Abhleda też. Alicja... a tak lubiłam to imię kiedyś :(

Powiem wam w sumie wiecie TAK SZCZERZE, że się naprawdę strasznie cieszę , że nie mam uż ani kasy ani ochoty na kino. Taka Anna Mucha - takie zgorszenie sieje. I ta Bachleda tak samo - będzie potrzebowała na dziecko i skończy z Zosią. Tak jej będą mówić, ona jest głupia i tak sie skończy :( W końcu coś zagrała to teraz się rozbierze. Na pewno tak skończy. W Plejboju. PS. Może z Gibsonem miałaby większe szanse. W końcu mogła grać u Gibsona, ale z USA ruszyć jej się tyłka nie chciało to zagrała z Farelem. A tak po tym niemieckim flmie TRADE w Australii mogła śmiało zarabiać czy gdzie tam. przecież i tak była sama!!! No ale dogadaj się tu z Bachledą. Z Farelem już będzie grała. :( O jaka głupia. :(

No ale powiem wam ta Bachleda to w ogóle nie rozumiała tych Niemców jeśli chciała GRAĆ. No to gdzie coś francuskiego czy hiszpańskiego czy włoskiego czy byle co innego. No jak grasz tylko u Niemców to kasa cię interesuje. A ona GRALA z Farelem. No to skończyła marnie. Albo GRASZ to wiadomo , że kinomatografia niemiecka jest se jaka jest albo KASUJESZ. Coś strasznego. A ta Mucha? Obrzydliwe. Ta jeszcze nic nie zagrała a teksty i zdjęcia obrzydliwe. Warte Wojewódzkiego :( Boże jaka ta Polska jest obrzydliwa. Już te króliki Hefnera są bardziej cywilizowane niż Mucha. :( I to ma na imię Anna. :(

Ale powiem wam, że to jeszcze było drugie dziecko tej Bachledy to jej nic nie powiem. NIC. Taka sama jak ta ruska. Czemu Gibson? Jakby jej zależało na dziecku to przecież chyba rozumie, że jego żona urodziła 7 dzieci. Też puściła się dla kariery i tylko, że ma dom. Bo nie jest z Polski. Uważam, ze bachleda powinna się z nią zapoznać. Naprawdę :( Nic - idę się holować - idę się wziąć na hol moi złoci. Jedno dziecko jakby miała w Polsce ta Bachleda to by dom dostała od Farela w USA pewnie. A tak? 26 lat -? Stara dupa :(

Jakby TO BYŁO drugie dziecko Bachledy i jakby grała np. w Hiszpani, Francji czy Włoszech to by miała tam apartament żeby sobie mogła tam wrócić - no zawsze lepszy start od nowa niż Polska . A nie wiem. Bachleda jest głupia, plotek nie czyta, nie uczy się, nadęta jakaś i tyle :(

ale wiecie kto jest CICHYM największym nieukiem polskim? IZABEL od Marcinkiewicza - tej wariatki już nikt nie pobije (jak dla mnie). To też zaraz starego łysego Gibsona z Polski złapała za ... rękę :( Za skalp :(

Gość nahradza
up

Gość OWIECZKA WRACA