Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopnijcie mnie w dupe

korci mnie zeby sie do niego odezwac! ale nie zrobie tego...

Polecane posty

Gość kopnijcie mnie w dupe

Spotykałam sie z pewnym chlopakiem (24l). 1spotkanie grudzien 2008. Wszytsko było fajnie, ale on byl zupelnie inny niz ci ktorych znałam, tzn był nieco chamski, nie dawał soba manipulowac,szczery do bólu itd. Praktycznie non stop sie klocilismy. STOP powiedzialam na przelomie marca i kwietnia, kiedy mnie obrazil. Nie chodziło nawet o tą uwage bo wiedizłam o tym, ale o fakt jak to powiedzial (nie pierwszy raz, ale to olewałam). To było chamskie! Zreszta miałam dosc tych sprzeczek wlasciwie o nic. Dzwonil do mnie nieraz, ale nie spotykalismy sie. Na gg tez krotko rozmawialismy. Pyta o spotkanie. Ale ostatnio jak ja zagadałam do niego to albo mi dlugo nie odp albo od razu gdzies szedł. Pytał co u mnie i jak pisałam to odp AHA, JA LECE, PA Teraz mam usuniety jego numer - zastrzezone ze tylko dla znajomych. Zastanawiam sie czy odblokowac to i czekac az sie odezwie, a wtedy mu napisac kim jest, czy byc dla niego cały czas niedostepna i niech mysli co chce. Wiem ze to dzeicinada, mam20lat, a zachowje sie jak 15-latka, ale on mnie tyle razy olewał ze ja jego tez bym chciała...

Gość kopię cie bo po co ci taki

Gość ech... no takie sa
te kobitki :) ja bym sie nie odezwał :)