Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesieeee

boje sie

Polecane posty

Gość bojesieeee

Mam 20 lat i od kilka lat mam chyba jakas infekcje drog rodnych, mam caly zcas wydzieline o nieprzyjemnym zapachu. Ale oprocz tego nic, zadnego pieczenia itp. Wiec to bagatelizowalam i nigdy nie bylam u ginekologa :/ Teraz te uplawy sie nasilily, boje sie przyznac ginekologowi jak dlugo to trwa i w ogole boje sie ze mogą byc jakies konsekwencje, ze tego nie leczylam od razu :((

Gość nie no coś ty
śmierdzi, śmierdzi i przestanie :O :O idź do ginekologa!

Gość I feel your heat in dusty whis
czego sie boisz lekarza? to kto ma ci postawic diagnoze my? zapierniczaj do lekarza ale raz

Gość inkkkkkkkkka
czego się boisz? pewnie masz rzęsistek:) a jak swędzi to grzybek:) Jako nastoloatka złapałam rzesistek,ale jak to nie mam pojęcia,pewnie gdzieś w toalecie:/

Gość inkkkkkkkkka
bardziej mnie zastanawia jak z tym żyjesz tak długo?:)

Gość inkkkkkkkkka
z drugiej jesnak stoont nie piszesz jaka to wydzieina:) kobieta w cyklu miesięcznym ma różne wydzieliny:)

Gość inkkkkkkkkka
faktycznie nie śmierdzace,ale moze tylko Ty to tak odbierasz:) nie byłaś nigdy u gina;)

Gość *isaura*
nie lekcewarz lekarz pobierze Ci cytologie może masz nadżerke acha i powiedz od kiedy tak masz trzymamy kciuki :)

Gość bojesieeee
zapisalam sie juz do ginekologa i sama sie nie umiem nadziwic czemu tego nie zrobilam wczesniej :/ po prostu obawialam sie tej wizyty, wstydzilam ale chyba zdrowie powinno byc wazniejsze, mam nadzieje ze nie okaze sie ze to cos powaznego :( A zylam hmm no wlasnie jakos mi to nie przeszkadzalo tak bardzo zebym sie wybrala do lekarza:/ Żadnych bolow nie bylo a przciez nie smierdzialo nie wiadomo jak tylko jak sciagalam wkladke higieniczna to czulam. Ale teraz w sumie sie pogorszylo ;/ masakra.