Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebuje stabilizacji

Potrzebuje stabilizacji

Polecane posty

Jestem młoda a mam za sobą już tyle nieudanych związków, fałszywych przyjaciół że mam już po prostu dosyć. Już się wypaliłam. Zło tego świata wyjałowiło mój mózg. Poznałam już wszystko co złe, nieprzyzwoite. Ech, jak ja bym się chciała cofnąć o parę lat.

Uwierz, chcialabym ;)

Gość aaa_ile_masz
a ile masz lat?

22 uwierzysz?

Gość aaa_ile_masz
uwierze.. czemu mialabym nie uwierzyc? czasu nie cofniesz, niestety, choc tez chetnie bym go cofnela czasami a co masz na mysli mowiac "stabilizacja"? staly zwiazek? prace? czy co?

Mam na myśli związek. W tych czasach łatwiej znaleźć pracę niż odpowiedzialnego partnera :/

Gość aaa_ile_masz
rozumiem Cie jak najbardziej ale nie da sie znalezc "na sile", z reguly milosc trafia sie nagle... ja pamietam ze bedac w blisko 4letim zwiazku i wiedzac ze chyli sie on ku koncowi zarzekalam sie ze musze miec przerwe, odpoczac od stalych zwiazkow, ale trafil mi sie (i to tak znienacka i dziwnie) moj obecny facet ze tez tego typu stabilizacja mi odpowiada (mimo ze podkreslam: bylam przeciwnikiem)

Ja już nie wierzę w miłość. Po prostu. Mam wrażenie że każdemu się to może zdarzyć, ale mnie omija szerokim łukiem. Jestem spokojna, grzeczna, ale mam słabość do starszych ode mnie, z charakterem. :/

Gość aaa_ile_masz
kochana, jakbym siebie slyszala jakies 10 miesiecy temu. "nie wierze w milosc..." dokladnie to samo mowilam, ale przekonasz sie na wlasnej skorze ze jest w co wierzyc:)

Poznałam jednego. Ma ponad 30 lat. Ale i bagaż w postaci żony i dziecka. Cholernie mi się podoba. Ponoć im się nie układa. A ja coś czuje, że on chce mnie jako kochankę. :/ Nie chcę tak żyć.

Gość aaa_ile_masz
z zasady daje sobie spokoj z zonatymi i dzieciatymi i tobie tez to radze bo niee znam laski ktora dobrze by na tym wyszla. nie bede prawic moralow. nie malo jest wolnym fajnych facetow i nie mow ze nie, bo smiem przypuszczac ze nie poznalas jesszcze wszystkich mezczyzn na swiecie a nawet i w polsce. moze nie trafilas na tego jedynego. poczekaj, gdzie ci tak spieszno?

Gość aaa_ile_masz
ponoc im sie nie ukllada. a co mial ci powiedziec ze ma cudowny zwiazek?? kurcze ile ja takich historii slyszalam i jakos nigdy tym zonatym sie nie ukladalo, a to pech

;) Ja mu powiedziałam co myślę. A on codziennie do mnie na gg zagaduje. Nie wiem po co.

Gość aaa_ile_masz
jak potrzebujesz stabilizacji to daruj sobie taka zanjomosc, z kims takim prawdopodobnie nigdy jej nie oiagniesz. a poza tym wybacz, ale jakos mam "uraz" do osob wpieprzajacych sie w czyjes (zwlaszcza malzenskie) zwiazki. malo wolnych facetow? a jesli zagaduje to go olej czy to takie trudne? chyba ze po prostu CHCESZ kontynuowac te znajomosc

Nie zaczyna się na J