Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SUitabonita

Inwigilacja banku... Kurcze to jest chore

Polecane posty

Gość SUitabonita

Wypadly mi w tym miesiacu duze wydatki, zeby tego bylo malo wlasnie dostalam info, ze w przyszlym tygodniu musze wyjechac na kilka dni. Niestety jeszcze nie zalapie sie na wyplate. Pomyslalam, zwieksze sobie jednorazowo debet na koncie, w przeciagu kilku dni pieniazki przyjda wiec pokryja minus. Od pol roku nie bylam na minusie, dochody stale, wiec mysle dwa klikniecia na kompie i luzik... A te debile, ze telefon moj mam podac, adres mailowy (ok to w ramach mojego bezpieczenstwa), ale cholera mnie wziela, ze musze podac pelne dane pracodawcy. Nie chce zeby mi dzwolnili do szefa i wypytywali o mnie... :/ Co za durne banki... W glowie sie nie miesci!!! Tez takie mieliscie cyrki przy zwiekszaniu debetu?

Gość SUitabonita
Aaaa zapomnialam o najlepszym absurdzie... Musialam obowiazkowo wypelnic pole do czego mi sa potrzebne te pieniadze. Az mialam ochote napisac tym cwokom, ze "na podpaski"

Gość SUitabonita
Ja ich tez nie lubie. :( Wroce i zmieniam bank. Niech sie wypchaja obszczymury jedne. No wielka lache mi robia. Pacany!

Gość SUitabonita
Napisalam tylko nazwe firmy, bo inaczej nie moglam wyslac formularza (byl komunikat wypelnij pole: dane pracodawcy.)

Gość SUitabonita
Wszystkie banki takie cyrki odstawiaja przy zwiekszaniu debetu???