Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julita 779

Pytanie do dopiero zaciazonych

Polecane posty

Gość Julita 779

Czescdziewzcyny mam pytanie do ktorego tygodnia mialyscie bole jak na @ ? bo u mnie raz sa raz nie raz mocniejsze raz nie

Gość Julita 779
HALO HALO pisac dzewczyny dzielic sie informacjami

ja miałam ból tylko podczas pierwszego okresu którego nie było a miał być :)ale ból brzucha był ,zmęczenie ..Podczas kolejnego już nie było żadnych bołów brzucha...Ale słyszałam że niektóre dziewczyny długo odczuwaja ból związany z okresem.To chyba od organizmu zależy.

Gość Julita 779
ja bole mam sutkow i takie jak na @ 4 poytywne testy za soba lekarz za tydzien i tak sie boje ze mogly mnie oszukac

Gość Julita 779
PISAC DZIEWCZYNY JAK TO Z WAMI BYLO Z TESTAMI I Z OBJAWAMI NA POCZATKU SIALO SMIALO MLODE MAMY :):):):)

ja jestem teraz w 9 tyg ciazy i bole jak na miesiaczke mialam przez caly miesiac od kad mialam dostac miesiaczke,teraz wystepuja czasem skurcze macicy jak na miesiaczke ale np raz w dniu albo raz na dwa dni ale to normalne bo macica sie powieksza. Piersi natomiast mialam nabrzmiale przez pierwszy miesiac potem mi to zeslo teraz tylko przy dotyku bardzo boli no i sie znacznie powiekszyly.

a jezeli chodzi o test zrobilam go zaraz w dniu spodziewanej miesiaczki i wyszedl jak najbardziej pozytywny:) i tak juz mija sobie 9 tydzien ciazy:)

Gość Julita 779
nio ja jeszcze nie bylam u lekarza wiec nie wiem ktory to tydzien naczytalam sie glupot o pozamacicznej o falszywych testach i innych rzeczach i teraz sie boje ze tej mojej fasolki na usg nie bedzie

u mnie miesiączka spóznia się juz 5 dni..pomimo że boli mnie podbrzusze i piersi ( sygnał zblizajacej sie miesiaczki) zrobiłam dziś test ciążowy--pozytywny..byłam w ciąży dwa razy i nie miałam takich dolegliwosci jak teraz

Gość xf dfdfgfg
ale wam zazdroszcze:) mnie to od tygodnia boli wszystko a szczegolnie piersi i w brzuchu mi jezdzi na maxa....ale ja to na razie zaczelam cykl na luteinie a jestem w srodku tego luteinowego wiec nie wiem co mam myslec:) postanowilam zrobic wszystkie badania i dopiero z tymi badaniami ide do lekarza:) mam nadzieje ze tez bede mogla z wami pogadac niedlugo:)

Gość Julita 779
napewno z nami pogadasz a moje drogie mialyscie takie wrazenie mimo testow ze to jednak nie ciaza ze tetsy was oszukaly wiecie takie wenerzne uczucie bo ja tak mam sama nie wiem czemu