Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura20laaaaat

już nie mogę tego znieśc

Polecane posty

Gość Laura20laaaaat

uważam ,że mam dziwną twarz. Nawet slyszałam parę razy ,że mam ,, oryginalną" lub ciekawą urodę. Uważam ,że nie jestem ładna . Czesto ludzie się na mnie głupio patrzą na ulicach. Już nie moge tego znieść. Albo dziwnie mi się przyglądają. Czuję się jak jakaś kosmitka. Imyśle ,że faceci często mają jakieś watpliwości do mojej urody bo tez często dziwnie mi sie przygladają. Moja mam mówi mi ,żebym nie zwracala na to uwagi , ale ja nie potrafię..

Gość pokaz zdjecie
pokaz zdjecie

Gość Laura20laaaaat
nie pokażę zdjęcia bo pisalam ,że uważam ,że nie jestem ładna . Tylko jak się przyzwyczaic do tych głupich spojrzeń?

Gość nie przyzwyczaisz sie
nie przyzwyczaisz sie

Gość Laura20laaaaat
no to co mam zrobić?

Gość Laura20laaaaat
czasem jestem zalamana. jak ktoś się dziwnie patrzy mam mu ochotę powiedzieć : no i co sie tak gapisz

Gość znudzony333
musisz to znosić

Gość Laura20laaaaat
jak chcecie to wyśle wam zdjecie mojej cipki bo też jest oryginalna nie jeden mi to powiedział

Gość Laura20laaaaat
i t0 nie sa tylko moje spostrzeżenia nawet mój facet zauważył że dziwnie się na nas patrzą

Gość dwa jaja na twardo
no i właśnie jak masz chęć to tak właśnie powiedz!! a co się mają gapić - nie ma innych rzeczy do oglądania?

Gość Laura20laaaaat
filoetowy widelec: No twarz mam dziwną , nie taka klasyczna. mam lekko skośne oczy poza tym. wtdaje mi się ,że bardziej przypominam z twarzy te dziwne modelki na wybiegu ( czy po prostu brzydkie) niż normalna dziewczynę. Nawet mialam propozycje być modelką bo jestem ,, oryginalna" ,a ja tak bardzo chciałabym być normalną ,ładną dziewcyzną

Gość Laura20laaaaat
ale ja nie chcę być oryginalna :( operacja plastyczna tez chyba nie rozwiąże sprawy.słyszalam niby od różnych osób że jestem ładna ,ale niestety nie wszystkim przypadam do gustu. a raczej myślę ,że większości nie przypadam

wiesz, gdybys byla jedyna biala osoba w malej afrykanskiej wiosce to moglabys smialo mowic ze jestes oryginalna, ale nie tu gdzie spoleczenstwo jest wymieszane rasowo. nie dorabiaj sobie ideologii i nie stwarzaj problemu z niczego. Postaraj sie popracowac nad swoja pewnoscia siebie a faceci beda cie postrzegac jako najpiekniejsza na swiecie. Powodzenia!!! PS tez mam skosne oczy a to raczej atut! :)

Gość Laura20laaaaat
no właśnie ja jestem wymieszana rasowo i ,, zawdzięczam " to może temu ,że moja babcia była ukrainka. no ale nic jakos muszę się chyba z tym pogodzić ,że mam taki kontrowersyjny wygląd. ale nie mogę sie przyzwyczic dop tego glupiego gapienia się ludzi jakbym jakimś ufoludkiem była. Poza tym szkoda ,że nie wiedzą ,że to nie zbyt grzecznie się tak na kogos patzreć

Gość Diablicze
Ja cierpie na dysmorfie ciala, to jest nie do ogarniecia. Widze potwora w lustrze, a ludzie widza piekna, usmiechnieta dzie4wczyne. Nawet psychiatrzy pukali sie w glowe a zlosliwi twierdza ze kokietuje. Sama sie ze soba mecze, no i musze brac leki.

kontrowersyjny wyglad to bys miala jakbys miala wodoglowie. uwazam ze dorabiasz sobie ideologie. Znam pare pieknych dziewczyn ktore sa mieszane i jakos tego problemu nie maja. Wydaje mi sie ze to temat z cyklu "jestem oryginalna i jestem piekna,, kazdy sie na mnie gapi, co zrobic" 🖐️

a może patrzą się bo uważaja ,że jesteś ładna? często ludzie patrza się na to co im się podoba

Gość ale patologia
Ok, jesteś dziwna i wszyscy do końca życia (twojego lub ich) będą się na Ciebie gapić. Zadowolona?

poza tym uważam ,że ludzie o oryginalnej urodzie maja to do siebie ,że moga byc postrzegani zarówno jako piękni jak i jako brzydcy. wiele zależy od ich zachowania, pewności siebie