Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś ktosiek

czy to oziębłość sexualna?

Polecane posty

Gość ktoś ktosiek

Witam! Czytam nie raz na forach ,że nie które laski podczas jednego stosunku przechodzą 4 czy 5 orgazmów.cZY to jest wogle możliwe? mnie może parę razy udało się osiągnąć dwa ale to było ze 3-4 razy. uważam ,że mój facet jest bardzo dobry w łóżku ale to może ja jestem oziębła?

Gość ja orgazmu nie osioagnelam
nigdy. Mysle ze ozieblosc seksualna to cos innego. W koncu chyba sprawia Ci to przyjemnosc? Nie robisz tego z przymusu?

Gość zazdroszczeeeee
Dziewczyno ciesz się ze w ogóle masz orgazm, nigdy nie miałam dwóch, trzech ... Zastanawiam się jak wy to robicie??

Gość aaerwre
Zacznijmy od tego że ogromna większość kobiet aby mieć orgazm potrzebuje stymulacji łechtaczki, więc tekst że PODCZAS SAMEGO STOSUNKU dochodzi do orgazmu 5 razy brzmi mi raczej na brednię mówioną przez jakiegoś faceta-niby-ogiera

Gość ktoś ktosiek
często też jest tak,że jak uprawiamy sex kończymy to za jakiś czas zaczynamy znowu .wtedy jest dłużej. czasem jest fajnie ale czasem żałuję,że wogle zaczynaliśmy bo mi się tak nie chce i wtedy właśnie współczuję prostytutkom :)czesto właśnie za tym drugim razem nie osiągam orgazmu. a tak wogle to chyba wolałabym tak co 3 dni a nie codziennie bo mi się wtedy nudzi.