Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła narzeczona

Wasz wymarzony pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Gość a ja bym chciala taki
zeby moj kosztowal 15 tysiakow i byl z takim brylantem jak maja w Holilod. zeby mi kolezanki zazdroscily a ja zebym pokazywala go na kafeterii. taki jest moj wymarzony

ooj ozio,nie zawsze..teraz jest moda na oswiadczyny bez piersionka,a potem bierzesz panne do jubilera i ona wybiera to co sie jej podoba...i wtedy zobaczysz na kogo trafiles,czy wybierze za 700zl czy za 2,5 tysiaka :P

Gość przyszła narzeczona
fioletowy widelec - jest to topaz :)

moda jest bo faceci - losie nie umieja sami wybrac pierscionka. i ze strachu przed swoimi pannami zwalaja decyzje na nia.. a drugi powod bo dziewuchy teraz by chcialy same se wybrac, zamiast cieszyc sie z zareczyn to pierscionek najwazniejszy

Gość przyszła narzeczona
Szmaragdy też są prześliczne! :) I widzę, że cena nie jest powalająca ;) Mój kosztuje 599 zł. Wczoraj też był temato pierścionkach zaręczynowych, to niektóre dziewczyny się naprawdę cenią - 1500-2000 tys zł to dla mnie kwota kosmiczna. Ale piszcie, piszcie, dziewczyny, może podsuniecie mi coś jeszcze ładniejszego ;)

storczykowa - bardzo ładny :) Tylko ze ja zdecydowanie wolałabym kamień kolorowy. I mam gdzieś to, za ile on będzie... nie chciałabym, żeby mój facet wydał 2 tys zł za pierścionek dla mnie, bo niby po co... :O

i akurat cena pierścionka nie odzwierciedla uczucia jak dla mnie :O Nie ma to jak powiedzieć: "Twój facet cię nie kocha / nie ceni bo kupił ci tani pierścionek..."

Gość lody bakaliowe
Dokładnie! Ale mnóstwo jest takich kobiet...

widelczyku mnie strasznie podobaja szafiry.Piękne są. Ale ten pierścionek też bardzo mi się podoba, choć gdybym miała sama wybierać wybrałabym mniejszy i tańszy :P

Wiecie co dla mnie cena nie jest wazna. Czy prezent od mojego meza kosztuje 5 zł czy 500 - ma dla mnie taka sama wielka wartosc ;) Mógł mi dać nakrętke od śrubki i tak byłabym zadowolona :P

nie, no nakrętkę od butelki, bez przesady. ale w czym taki pierścionek za 400/500 zł jest gorszy od takiego a 2tys? przeciez potem nosisz obrączkę i to ona jest najważniejsza... Zresztą jak dla mnie to najważniejsze jest to, że facet się zdecydował być ze mną, ożenić się ze mną, a jakim pierścionkiem to przypięczętował to już drugi plan.

Pewnie, że niczym się nie różni. Widelczyku ja wczoraj na topiku o spapranych oświadczynach pisałam, że my najpierw ustaliliśmy date ślubu, wszystko pozałatwialiśmy, a ok 2 tygodnie przed ślubem po wielkiej kłótni mój mąż kiedy opadły już emocje popatrzył na mnie z głupim uśmieszkiem i zapytał "to bedziesz w koncu moja zona czy nie" :P I kilka dni pozniej dostalam pierscionek, takze jak widac i bez pierścionka wyszłabym za niego ;)

Gość lody bakaliowe
A pamiętacie zaręczyny Gustlika i Honoratki z "Czterech pancernych..." :)

ja z moim też planuję ślub, o oświadczynach się wygadał, wiec wiem na kiedy planuje :) I on dobrze wie, jaki pierścionek ja chcę dostać, a że oboje mamy dość racjonalne podejście do życia, to ani ja bym nie chciała dostać pierścionka za kilka tys (uważam to po prostu za strate pieniędzy, a nie za okazanie braku szacunku do dziewczyny) ani on by mi takiego nie kupił (z podobnych pobudek jak moje, a nie dlatego, że go nie stać czy mnie nie szanuje ) :O

Gość AP AP AP AP
storczykowa panna- ależ przepiękny pierścionek dostałaś! Idealnie bedzie się komponował z obrączką! Gratuluję. Kiedy ślub? :)

Gość po co marzyć
o pierścionku jak nie ma się faceta, nie ma się ochoty na małżeństwo???