Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oluńka8980

Całkiem inny problem w ciąży

Polecane posty

Gość Oluńka8980

Mam 20 lat, mieszkam z rodzicami, mam chłopaka, na wieść że jestem w ciąży wszyscy się ucieszyli - rodzice moi i chłopaka spierają się gdzie zamieszkamy jak urodzi się bobo, 'babcie' chcą mnnie ciągać po sklepach szukając rzeczy dla dziecka, chłopak, choć go to zaskoczyło i jest również wniebowzięty, a ja? Oni w ogole nie szanują moich uczuć, ja się naprawdę martwię . Tylko proszę bez wyzwisk!! Nie chodzi mi o to że nie chcę dziecka, bo kocham zwierzątka, dzieci, roślinki...wiem że bede dobrą mamą, ale martwi mnie że: - stracę moją figurę , bede brzydka i porozciągana :/ - koleżanki na studiach beda sie smiac że chodzę z brzuchem, nigdy nie zobaczą jaka byłam szczupła - zrobią mi się roztępy - będę matką a nie młodą laską :( W sumie macierzyństwo nie przeraża mnie aż tak jak noszenie 9 miesiecy sie z brzuchem :( a jak zasłabnę ? a babcie się cieszą że bedzie dzidziuś, bo one chętnie sie nim zajmą, a moje uczucia? czy ja dla całej rodziny jestem teraz tylko inkubatorem ? a potem po 9 miesiacach bede im niepotrzebna? proszę tylko o sensowne komentarze.

Gość zolzaa
zdecydowanie jestes za mloda na ciaze albo raczej niedojrzalas... no i to okreslenie bobo przeciez myslalas o tym ,ze z seksu biora sie dzieci ,dlaczego sie nie zabezpieczalas?

Gość pozwolcie mili panstwo
9/10 prawie Ci wyszło, najlepsze z tymi roślinkami i zwierzątkami ;)

Gość Oluńka8980
to miłe że was bawi mój problem, wiem jestem głupia, inne płaczą , bo - facet je zostawił w ciązy - nie maja nikogo - rodzina chce je wyrzucic z domu ... u mnie odwrotnie, zabezpieczałam sie! znaczy używalismy gumek, ale byc może mój chłopak coś sknocił :/ podejrzewam że to sprawka jego mamusi , albo mojej :( ostatnio nam się nie układało, a że nasze rodziny bardzo się lubią i życzą nam jak najlepiej...pewnie któraś z przszłych babć wyczytała w pisemku dla kobiet że dziecko przynosi miłość do związku!! ale to nieprawda :( bedzie już tylko gorzej :(

Gość protkowa
myślę ,że nie dojrzałaś jeszcze ...do bycia mamą :-( to bardzo nie dobrze zwłaszcza dla Twojego dziecka :-(

Gość protkowa
Słuchaj nie myśl teraz o sobie -myśl o dziecku-figurę odzyskasz po ciąży-jeśli tylko będziesz chciała,koleżanki same niebawem poznają smak bycia ciężarną...Teraz myśl o dziecku i o tym,żeby z nim było wszystko oki.