Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbjn

Czy wyjde na idioke jesli spytam lekarki czy moze mi

Polecane posty

Gość vbjn

przepisac jaks masc-balsam na przesuszone usta ... - moze jest jaks dobra na recpepte . ;/ Jestem chora i po prostu mam tak suche usta, ze cala skora zeszla mi platami ;/ teraz mnie peicze , na dodatek dostalam ogromnej opryszczki, nie wiem jak ja sie na ulicy pokaze ;/ Chyba, ze wy znacie cos dobrego z apteki, oprocz wazeliny, bo ona mi nie pomaga ;/

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Po to siedzi w przychodni czy gabinecie żeby Ci doradzić,nie wyjdziesz na idiotkę!.Ale może wystarczy skoczyć do apteki,pokazać usteczka i na pewno coś doradzą;)

Gość jjaaaa
miałam podobny problem ! i zgadzam sie z osoba powyżej TISANE! kosztuje ok 7 zł- bez recepty! jest genialna! usta cudowne, miekkie

Gość fguhji
oki dzieki, a drogie to jest ????

Gość nie wyjdziesz na idiotke napew
a proponuje zakupic tabletki na opryszczke HEVIRAN 600. Opryszczka szybciej sie goi i tak nie piecze i nie boli

Gość ablablabla
ew taki nibymiodek z oriflame...tlyko że to już kosztuje koło 20zł. ale rewelacyjny jest. wargi są mięciutkie, nie przesuszone, miodzio po prostu ^^

Gość fguhji
dziekuje , no masakra , tak strasznie to ja dawno nie wygladalam;/ no ale coz trzeba przebolec;/ to ja sobie kupie to, mam nadzieje, ze mi pomoze , a na zimno to poprosze juz lekarke zeby cos przepisala, podbno sa jakies antybiotyki ... Z reszta czekam na strupka ;/ blechh ochyda

Gość fguhji
dobrze. Dziekuje wam slicznie, jesli bedzie trzeba to kupie sobie i tabletki , bo boli strasznie ;/ paskudne ;/

Gość ablablabla
a na opryszczkę proponuję detreomycynę - na receptę, ale jak dobrze zagadasz, to Ci farmaceutka sprzeda. działa rewelacyjnie, po trzech dniach już praktycznie nie masz opryszczki. trzym się :)