Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdymatkaaaa

nie lubię dzieci

Polecane posty

Gość nigdymatkaaaa

dzieci to zajęcie dla ograniczonych osób

Gość nigdymatkaaaa
i tu się mylisz bo mam 26

Gość nigdymatkaaaa
owszem, uważam, że są ograniczeni.i co?

no dobra. nie lubisz dzieci. i co z tego? co mamy napisać? pochwalić? zganić? nie rozumiem czemu ma służyć topic

Gość nigdymatkaaaa
a czemu mają służyć tematy staraczek?

Gość nigdymatkaaaa
Nie lubię sex-u. Te ruchy są żenujące.

Gość multimedia
no skoro swoich wlsnych rodzicow uwazasz za "byle co", to powinnas sie zastanowic nad wlasna osoba nie krytykuje tego, ze nie lubisz dzieci - wiele jest takich osob - i to ich wybor i prawo przykre jest to, jak postrzegasz swoich bliskich :-O

Gość nigdymatkaaaa
Nie lubię słodyczy. Są niezdrowe i psują się od nich zęby.

Gość nigdymatkaaaa
nie jako 'byle co', ale jako ludzi ograniczonych

Gość nigdymatkaaaa
Nie lubię spać. To jedna trzecia życia zmarnowane.

Gość multimedia
na jedno wychodzi nie odpowiadasz konkretnie na moj post

Gość nigdymatkaaaa
jakaś ograniczona matka polka się pode mnie podszywa

Gość nigdymatkaaaa
Nie lubię dyskusji na Kafeterii. Zawsze w końcu okazuje się, ze większość dyskutantek to idiotki.

Nie wszyscy muszą mieć dzieci, a niektórzy wręcz nie powinni. Dlaczego uważasz, że twój wybór to jedyny słuszny model, a ludzi, którzy dokonują innych wyborów uważasz za ograniczonych? Może coś ogranicza twoje myślenie?

Gość multimedia
no coz, wydawalo mi sie, ze temat zaklada sie w celu dyskusji wlasnie nara

to po co weszłaś na forum "Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci" ??? :D:D chyba ograniczenie twoich rodziców przeszło na ciebie.... przykre ale nie ródź dzieci bo będą jeszcze bardziej ograniczone niż twoi rodzice i ty :D a nie chciałabym, żeby moje dzieci miały kontakt z tak ograniczonymi osobami :P

Gość nigdymatkaaaa
urodzę ci na złość

Gość nigdymatkaaaa
Nie tylko dzieci są dla ograniczonych. Praca też jest dla ograniczonych. Małżeństwo też jest dla ograniczonych. Człowiek powinien robić to co lubi, a nie męczyć się bezsensownie z czynnościami dla debili.

Gość nigdymatkaaaa
Jak można lubić dzieci lub pracę ??? Dzieci wrzeszczą, przeszkadzają, nie pozwalają wyjść kiedy się chce i gdzie się chce, chorują, odpyskowują, nie utrzymują kontaktów. Praca też ogranicza wolność często zmusza do wykonywania czynności których się nie chce robić.

Gość kakalala
jest taki Smurf - tylko nie pamiętam jak się nazywa - on też ciągle mówi " nie lubię..."

Gość Zbrzuchacona i szczęśliwa
Bez sensu ten topic. Jesteś po prostu bardzo niedojrzała. Nie chodzi o dzieci, ponieważ nie każda kobieta musi urodzić, nie kazda chce, nie każda czuje taką potrzebę. Ja mam 28 lat i dopiero teraz chcę mieć dziecko. To przemyślana decyzja i zaplanowane dzieciątko. Chcę je kochać. Juz je kocham, mimo, że jeszcze nie urodziłam. Ludzie, którzy mają dzieci nie są ograniczeni. Po prostu ogólnie społeczeństwo jest złożone i różni ludzie mają dzieci. Wiec nie powinno się generalizować, że dzieciaci są ograniczeni, bogaci są skąpi, ładni są głupi czy rudzi złośliwi. To bez sensu. A praca rozwija, daje pieniądze i definiuje część człowieka, bo w niej wyraża się nasza wiedza i umiejętności. Dla mnie praca i dziecko to nie organiczenie, ale wyzwolenie, bo w tym się można realizować. No ale jeśli ktoś jest niebieskim ptakiem.... i nie potrzebuje pracy, to nie bardzo rozumiem jak mozna spędzać życie. Miło jest mieć plany typu zakup domku na wsi czy apartamentu nad morzem, ale dzieki pieniadzom można to osiągnąć. A miło mieć rodzinę, z którą można cieszyć się życiem. Więc nie rozumiem Cię autorko. Jestem bardzo bardzo niedojrzała. Masz w ogóle jakiś cel w życiu?